Search
Close this search box.
670-1-1
VREME ČITANJA: 1 min

NOVE BANOVCE NAPUSTILO ŠEST IGRAČA, ISTO TOLIKO I DOŠLO

Omladinac je imao turbulentnu jesen, start za nezaborav, zatim serija od osam pobeda i u finišu dva poraza. Kako je na klupu seo iskusni trenerski vuk Dušan Kljajić ekipa se rezultatski stabilizovala i pomerila ka gornjrm delu tabele. Započeti posao iskusni stručnjak nastavio je sa pripremama za nastavak sezone.

Počeli su 18. januara i na terenima Kuće fudbala u Staroj Pazovi, gde se okupilo 24 fudbalera. U planu je da odigraju šest provera, prva utakmica je odigrana sa Budućnošću (Salaš Noćajski), u nedelju snage će odmeriti sa beogradskim zonašem C. Zvezdom (M.M.Lug), nedelju dana kasnije rival je Zvezdara, sledi prvoligaš Novi Sad 1921, Radnički (Šid) i generalka je sa Ušćem (24.02.).

Prelazni rok u klubu iz Novih Banovaca obeležio je odlazak šest igrača i isto toliko je pristiglo novajlija. Banovce su napustili: Radić, Ćebić, Ramović, Goranović, Čermelj i Lalatović. Novi igrači su: levi bek Prijović (Teleoptik), vezni Mališ (Budućnost), Veličković (GFK Sloboda), vezni Aćimović (Borac), štoper Ćutović i golman Bogunović su iz novosadske Vojvodine. Stručni štab je pojačan mladim trenerom golmana Markom Jovičićem.

Jesenas nisu imali dovoljan broj kvalitetnih igrača na raspolaganju, naročito se to osetilo kad izostane neki od prvotimaca. Iskoristiće prelazni rok da dovedu nekoliko kvalitetnih pojedinaca kako bi trener Kljajić u rosteru ima dovoljan broj pouzdanih fudbalera.

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

NOVE BANOVCE NAPUSTILO ŠEST IGRAČA, ISTO TOLIKO I DOŠLO

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina