Search
Close this search box.
588647_capture_f
VREME ČITANJA: 2 min

U SVOJOJ KUĆI JE NAJLEPŠE: Opet će biti uz aut liniju, ali ovoga puta obavljaće drugačiju funkciju!

Livaja dobio asistenta.

U redovima Železničara iz Inđije radi se na visokom nivou ove zime, cilj je postavljen, i isti je svima prezentovan, svi u klubu žele da se izbori plasman u Prvu ligu Srbije.

Zaostatak za jesenjim prvakom je samo četiri boda, i čelni ljudi Železničara tokom aktuelnom transfer perioda ojačali su klub, kako bi na proleće pokušati da stignu i prestignu Sloven iz Rume. 

Iz kluba je danas stigla informacija koja je obradovala gotove sve simpatizere Železničara, reč je o promociji Nikole Kovačevića na mesto pomoćnog trenera, i to po drugi put. Svojim fudbalskim iskustvom i znanjem, koje je negovao kako na terenu, tako i akademskim putem sigurno će dosta značiti tokom prolećnog dela sezone.

Kovačević će biti asistent Livaji, i kao bivši igrač, i dete kluba, svi su uvereni da će predano raditi kao što je u igračkim danima “špartao” uz desnu aut liniju. Nikola je povodom “novog posla” izjavio:

– Nisam mogao da odolim pozivju jer me za ovaj klub vezuje mnogo toga lepog. Jedino mi je ćak što više na treniramo kraj železničke stanice, pa po završetku ne mogu da se opustim u bifeu Una, ali to je cena koju sam spreman da platim ulaskom u sferu profesionalnog fudbala. Siguran sam da ćemo zajedničkim radom i zalaganjem uspeti da se domognemo Prve lige. 

Sastav Železničara proteklog vikenda odigrao je prvu utakmicu u sklopu priprema, za rivala je imao ekipu Dunava (Stari Banovci), i u tom susretu uspeo je da slavi član Vojvođanske lige Jug rezultatom 3:2. 

Ovo je tek početak priprema, dobro je poznata floskula “noge su teške”, već za dva dana (sreda), ekipa Železničara odmeriće snage sa Jedinstvom iz Rumenke. 

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

U SVOJOJ KUĆI JE NAJLEPŠE: Opet će biti uz aut liniju, ali ovoga puta obavljaće drugačiju funkciju!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina