Search
Close this search box.
RUSANDA-MELENCI
VREME ČITANJA: 2 min

VIDIĆ U RUSANDI

NAFTAGAS SE RASTAO SA DŽOKEROM

Milan Vidić se, posle tri godine, rastao sa Naftagasom.

Srpskoligaš iz Elemira ostao je bez džokera koji je svaki minut na terenu bio požrtvovan. U jesenjoj sezoni 582 minuta bio je u timu, postigao dva gola i upisao asistenciju.

– Želeli smo da ostane, ali imao je ogromnu želju da se vrati u Rusandu, gde je i počeo, da pomogne u borbi za opstanak na vojvođanskom „Istoku“ – kaže Predrag Kandić, trener Naftaša.

Vidić je rođen aprila 1999. godine i od malih nogu je u fudbalu. Počeo je u Rusandi, sa 13 godina prešao je u Akademiju Bambi i, posle tri sezone, debitovao u Radničkom, kod trenera Darka Novića.

– Po šest meseci bio sam član crnjanske Budućnosti i Rusande, sezonu sam proveo u novobečejskom Jedinstvu i, pre tačno tri godine, trener Dragan Jović pozvao me među Naftaše, koji su ciljali Srpsku ligu. Elemirci su mi pružili priliku i vratili „pravom“ fudbalu, iznad svega predsedniku Draganu Galinu, trenerima i saigračimai za mene je najvažnije da sam iza sebe ostavio otvorena vrata i veliki broj prijatelja – kaže Vidić.

Matični klub nije mogao da odbije.

– Uslišio sam molbu i došao da pomognem. Prvi zadatak je da ostanemo na „Istoku“ i nastavak priče je lep i odnosi se na narednu trku. Uslovi postoje da se napadne Srpska liga, neću biti jedino pojačanje i verujem da ćemo ostvariti željeno – dodao je Milan Vidić.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”