Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

PRIPREME POD KONAC

STAROPAZOVČANI PRIVODE KRAJU PRVU FAZU RADA

Pod komandom Dejana Grujića, šefa stručnog štaba, Dragana Ogrizovića, pomoćnika, i Predraga Vujčića, trenera golmana, u radnoj atmosferi i zavidnoj disciplini protiču pripreme srpskoligaša Jedinstva. Svi očekuju teži deo prvenstva u očuvanju statusa.

Narednih dana, pa sve do starta proleća, treninzi će biti malo lakši i za igrače zanimljivije taktičko-tehničke vežbe.

Uslediće i serija utakmica.

Prvi test sa prvoligašem iz Sremske Mitrovice završen je porazom (1:3) i nije doneo posebno razočaranje, jer su se domaćini namerili na bolje pripremljenog rivala. Gosti su, u prvih pola sata, diktirali žestok tempo, ali preterivali u dugim akcijama sa četiri šanse, koje zahvaljujući dobrim odbranama Predraga Jevtića nisu realizovane. Kada se težište igre prenelo na drugu polovinu, Pazovčani su uspeli da dođu do prednosti, ali posle dominantne igre razigranih gostiju nije sačuvano.

U boljem svetlu od novajlija predstavili su se Luka Šljukić (2002), iz omladinskog pogona Partizana i jesenas član Prvog maja. i defanzivac Strahinja Ševo, isto godište, koji je fudbalsko znanje usavršavao među omladincima Vojvodine, odakle je poslat na kaljenje u Belasicu, pa u Inđiju, a jedno vreme branio boje Borca iz Šajkaša.

– Pripreme odmiču u radnoj atmosferi, a svi su pokazali spremnost da igrom i zalaganjem pomognu u borbi za spas – kaže Dragan Ogrizović. – Ekipa se polako kompletira, nude nam se pojačanja, a do kraja iduće nedelje trebalo bi da zaokružimo sastav.

Utakmica sa dobrim timom iz Sremske Mitrovice donela je više od očekivanog.

– Prva proba sa jakim protivnikom donela nam je zadovoljstvo kada je u pitanju trkački deo, ali i zbog dobrog odnosa prema igri svih aktera. Potrebno je vreme da se tim uigra, ali greške u odbrani ne bi smele da se ponavljaju. Verujem da će narednih dana i nedelja sve doći na željeni nivo, za uspešniji nastavak prvenstva i ostvarenje glavnog cilja, opstanka.

Naredni test Jedinstvo će imati u subotu, sa Hajdukom iz Šimanovaca. M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina