Search
Close this search box.
585821_zvezdara1_f
VREME ČITANJA: 2 min

“BULKE” CVETAJU I NA SNEGU: Oživeo i Bulbulder – Zvezdara krenula u pohod na titulu!

Došlo je vreme da se ponovi ostvarenje od pre četvrt veka?

Jesenji deo sezone u okviru Srpske lige Beograd doneo je velika uzbuđenja, a ništa manje zanimljivosti neće biti ni u nastavku borbe za bodove.

Prolećnu premijeru vodeće ekipe Zemuna i Zvezdare dočekuju sa identičnim bodovnim ostvarenjem i mnogi upravo navedene klubove smatraju i glavnim pretendentima na šampionski pehar i plasman u Prvu ligu Srbije, ali se ni u kom slučaju ne sme prenebregnuti činjenica da svoju šansu iz drugog plana, sa manje, ili više izgleda, traže i zemunski Teleoptik, novobeogradsko Ušće i obrenovački Radnički.

Iz svega navedenog jasno je da će ljubitelji srpskoligaškog fudbala u prestonici imati prilike da uživaju iz nedelje u nedelju, a i pored činjenice da je hladnoća okovala Beograd, svoje pripreme započeli su i fudbaleri Zvezdare.

Nekadašnji član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala izvršio je prozivku aktuelnog igračkog kadra, a zatim je odrađen i prvi trening u 2024. godini.

Želja svih sa stadiona u Ulici Ljubice Luković jeste da se kokon gotovo četvrt veka ponovo vrate u drugi stepen srpskog klupskog fudbala, a aktuelne pripreme započinju prisećanjem na prethodno proleće u koje su ušli kao jesenji šampioni, ali su tokom uvodnih meseci u 2023. godini ne samo ostali bez pehara, već su takmičarsku godinu okončali na tek četvrtoj poziciji.

Kutak za navijače – šalovi i kape sa amblemom FK Zvezdara

U Novoj godini klub se potrudio i da obraduje svoje verne navijače, tako da su u prodaju pušteni sportski rekviziti sa klupskim amblemima. Svi oni kojima su “bulke” na srcu imaće priliku da nabave nove navijačke šalove i kape.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipu Zvezdare u prolećnoj premijeri očekuje derbi susret protiv obrenovačkog Radničkog i upravo navedeni meč može biti i prvi pokazatelj mogućnosti “bulki” u šampionskoj trci.

Navedeni duel na programu je trećeg dana meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan trijumfom “bulki” rezultatom 2:1.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd