Search
Close this search box.
584666_420186638-764991145664290-1057049585387427738-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

PREDSEDNIK STOJANOVIĆ “MIRNO SPAVA”: Igrački kadar je spreman, trener je zakazao prozivku!

“Pale se motori” u Bačkom Gradištu.

Bio je tim iz Bačkog Gradišta prošle sezone kandidat za selidbu u niži rang, ali je na kraju sastav Vojvodine sa jednim bodom “viška” sačuvao članstvo u Vojvođanskoj ligi Sever.

Rezultati tokom prvog dela aktuelne sezone su dosta bolji, ekipa zimsku pauzu provodi sedmoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22, i u mirnom tonu dočekuje nastavak prvenstva. Tim iz Bačkog Gradišta je pred svojim navijačima osvojio devet bodova, dok je na gostovanjima sakupio 13, i u tom paramteru je drugi najbolji “gost” u ligi.

Predsednik Stojanović spremno dočekuje drugi deo polusezone, jer je u dosadašnjem periodu već dogovorio saradnju sa osam novih igrača. Golmansku konkurenciju ojačali su Dušan Šovljanski (31) i Miloš Sekicki (24), Aleksandar Prodanov (26), Ilija Erdeljan (26), Noel Ačai (19) i Vukašnin Stanojević (24) su stigli da pojačaju efikasnost pred golom rivala. Miloš Ćirić (27) i Bojan Đekić (28) će na proleće zaigrati u opremi Vojvodine na sredini terena. 

Što se tiče odlazaka, u drugom delu sezone navijači u Bačkom Gradištu neće imati prilike da u dresu Vojvodine vide Aleksandra Šmita, Vladimira Selića i Danijela Lakića. 

Početak priprema zakazan je za nedelju, 21. januar, trener Dabižljević pozvao je za pripreme 35 igrača, i nakon dve nedelje će se iskristalisati 24 fudbalera koji će konkurisati za prvenstvene mečeve. 

Zbog hladnijih vremenski uslova prve dve nedelje rada, treniranja i prijateljskih mečeva, biće obavljene na terenu sa veštačkom travom na stadionu u Bečeju, što još jednom pokazuje da Vojvodina ima odličnu saradnju sa OFK-om Bečej. 

Igrački kadar je spreman za prolećni deo prvenstva, uprava kluba sada može razmišljati o budućnim infrastrukturnim radovima i o poboljšanju uslova objekta, terena i tribina. U planu je renoviranje svlačionica i spoljnog zida fasade na proleće, kada to vremenski uslovi dozvole.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

PREDSEDNIK STOJANOVIĆ “MIRNO SPAVA”: Igrački kadar je spreman, trener je zakazao prozivku!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”