Search
Close this search box.
Screenshot_20240121_093340_com.instagram.android_edit_55682003601920
VREME ČITANJA: 2 min

JEDINSTVO (SP) – RADNIČKI (SM) 1:3

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Jedinstvo (SP) – Radnički (SM) 1:3 (1:0)

Sportski centar FSS. Gledalaca:50. Sudija: Nemanja Despotović (Ogar). Strelci: Milenković u 28. za Jedinstvo, Puis u 46. i 76, Kofi u 81. za Radnički (SM).

JEDINSTVO (SP): Jevtić, Savić, Stevanović, Trifunović, Bulat, Nakijevski, Igrač, Milenković, Pađen, Ziden, Šljivić. Igrali su još: Milić, Matović, Bukurecki, Ševo, Knežević, Ivetić, Trapić, Mitić, Bobar, Rančić, Uremović.

RADNIČKI (SM): Karadžić, Mitrović, Kai Tuker, N. Cvetković, Protić, Petrović, Stefanović, Vukanović, Kofi, Jonaš, Čarapić. Igrali su još: Jakovljević, Ilić, Lukić, Isailović, Rašević, Gajić S. Cvetković, Đukanović, Stajković, Pius, Stanisavljević.

Dobar test za oba rivala. Duel srpskoligaša „Vojvodine“ i prvoligaša, pored mnogo trčanja doneo je uzbuđenja posebno u drugom delu, kad su se drugopozivci gostiju rastrčali, bolje snalazili i preokrenuli rezultat. Fizički jači gosti pritiskivali su u prvih 20 minuta, imali su nekoliko prilika, ali lopta je završavala pored okvira gola ili bila plen sigurnog Predraga Jevtića. Pazovčani su se postepeno oslobađali pritiska i nekoliko puta opasno ugrozili dobro čuvani gol rivala a lepa akcija donela im je prednost, mrežu je iz dva pokušaja pogodio Milenković. Pađen je iz zicera pogodio stativu, a odbijenu loptu Milenković je, uz nepažnju odbrane, usmerio iza leđa pokrivenog Karadžića. Gosti su izjednačili posle komotne reakcije odbrane srpskoligaša, Pius je u petercu bio najsnalažljiviji i neodbranjivo pogodio metu. Nezgodni naladač je, u 76. minutu, preokrenuo rezultat iz lepe akcije. Domaćin je potom spasavala stativa, dok je dva puta Jovan Milić dobro intervenisao. U 81. minutu našao se u mat poziciji, rutinski ga je nadmudrio pokretljivi Kafu i posle zanimljive igre rezultat je zaključen u korist kvalitetnijih gostiju.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

JEDINSTVO (SP) – RADNIČKI (SM) 1:3

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina