Search
Close this search box.
Marko-Zivkov-1
VREME ČITANJA: 2 min

ŽIVKOV GOLMAN BUDUĆNOSTI

CRNJANI DOVELI TROJICU NOVAJLIJA NA ZADOVOLJSTVO TRENERA ZEČEVIĆA

U nastavku trke na vojvođanskom „Istoku”, Budućnost iz Srpske Crnje biće jača. Dogovoren je dolazak trojice novajlija izvesno je da će kvalitet pogona podići na visok nivo. Marko Živkov, novi je čuvar mreže plavo – beli, Vladimir Radivojac angažovanj e za krilnog napadača i obojica dolaze iz kikindskog ŽAK- a. Štoper Nikola Terzin došao je iz Kozare (Banatsko Veliko Selo).

– Ono što smo želeli, to smo i dobili, došli smo do snažne konkurencije i treba da donese rezultatski boljitak. Odlično poznaju rivale na „istoku” imali su zapažene uloge u svojim klubovima i, sigurno, predstavljaju pojačanja. Startovaćemo 21. januara i nismo završili sa novajlijama, biće ih još – rekao je trener Milenko Zečević.

Najavio je da će, umesto pokojnog Steve Drinića, godinama pomoćnog trenera, tu ulogu preuzeti Aleksandar Basta (32), nekadašnji igrač Crnjana koji vodi brigu o kadetima.

– Pre nekoliko meseci najavili su da me žele u timu, imali smo nekoliko razgovora n proradile su emocije – kaže Marko Živkov. – Moji roditelji rođeni su u Srpskoj Crnji, pokojni otac Slobodan počeo je karijeru u Budućnosti, 12 sezona bio je prvotimac OFK Kikinde, godinama kapiten, a poslednje dve godine odigrao je u Budućnosti. Tri puta bio je trener, uradili su mu mural, turnir veterana nazvali njegovim imenom, a mnogi Crnjani ne znaju da je i pokojni deda Jovan, bio golman Budućnosti. Zbog svega tota nisam mogao da odbijem poziv. Ako je otac ovde završio karijeru zašto ne bih i ja.

Budućnosg je prvi deo trke na „Istoku“ završila na desetom mestu i iz pet pobeda i četiri remija, osvojila je 19 bodova. Za dve pobede je iza Slobode i sedam bodova ispred kovinskog Radničkog, prvog ispod crte klubova koji se bore za opstanak.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”