Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

DOŠLO JE VREME ZA RASTANAK: Lider ostaje bez iskusnog fudbalera – za sada nije poznata naredna destinacija u karijeri!

Sve ima svoj početak i kraj…

Fudbaleri kruševačkog Trayala dominantno su tokom prethodne jeseni stigli do šampiosnkih lovorika ostvarivši stoprocentni učinak.

Popularni “gumari” su tokom 15 prvenstvenih duela u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana ostvarili isto toliko trijumfa uz gol količnik 38:6 i već sada se sa velikom sigurnošću može tvrditi da će žuto-crni od naredne jeseni, nakon godinu dana pauze, ponovo biti deo srpskog prvoligaškog karavana.

Trener Ivica Momčilović je formirao ekipu koja je svakako prevazišla aktuelni takmičarski rang, ali svi u Lazarevom gradu već sada misle na ono što ih očekuje u predstojećem periodu, tako da formiranje ekipe za prvoligašku konkurenciju već sada počinje.

Potencijalni dolasci novajlija, uslovljeni su i rasterećenjem igračkog kadra, a jedan od onih koji više neće nositi dres “gumara”, jeste Nikola Milošević.

Reč je o iskusnom tridesetogodišnjem fudbaleru sredine terena koji je nakon višegodišnjeg nastupanja u opremi žuto-crne boje odlučio da napusti ove zime kruševačku ekipu, ali za sada nije poznato kojem jatu će se privoleti.

Došlo je vreme za rastanak – Nikola Milošević

Treba napomenuti da rođeni Kruševljanin iza sebe ima i iskustva igranja u superligaškom karavanu, tako da se predpostavlja da neće imati većih problema da pronađe novi angažman.

– Nikola Milošević:

Datum rođenja: 8. jun 1993. godine

Mesto rođenja: Kruševac

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Napredak (Kruševac), Sloboda (Užice), Mladost (Lučani), Kopaonik (Brus), Temnić 1924 (Varvarin), Trayal (Kruševac)

Kada je reč o nastavku takmičenja, ekipa Trayala u prolećne borbe ulazi utakmicom protiv Meševa. Navedeni susret je zakazan za drugi dan meseca marta, a treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao “gumarima” minimalnim rezultatom 1:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok