Search
Close this search box.
670-3
VREME ČITANJA: 2 min

ZRENJANINSKI RADNIČKI OBAVIO PROZIVKU ZA NASTAVAK ŠAMPIONATA

Juče je zrenjaninski Radnički obavio prozivku na kojoj je bilo prisutno 16 igrača za početak priprema. Radnički će u nastavak trke sa dosta promena.

Predsednik Daniel Vukmirica predstavio je novog šefa stručnog štaba Zorana Levnaića i sportskog direktora Kostu Bjedova. Poželeo je zdravlje i sreću igračima i članovima rukovodstva i dao reč Bjedovu.
„Došao sam da pomognem i da zajedničkim radom ostvarimo dobre rezultate. Biću svima vama, u svako doba, na raspolaganju“ – rekao je prvi operativac kluba.

Trener Levnaić je, u prvoj rečenici, istakao da Radnički zaslužuje daleko više i da treba da se bori za vrh tabele.
„Za mene je čast da budem ovde – kazao je novi šef struke zrenjaninaca. – Mlad sam trener, gladan uspeha i želim da i vi budete takvi. Tražim, pre svega, korektan odnos sa svakim od vas i saradnju na najvišem nivou. Otvoren sam za sva pitanja i ona izvan fudbalskog terena. Za mene je rad iznad svega i imaćete potpuno jednak tretman. Prvi cilj je da se dobro pripremimo i spremni dočekamo start šampionata. Ne postoji pritisak, samo motiv i zalaganje da u svaki meč uđemo sa ciljem da ostvarimo dobar rezultat i od sutra počinjemo sa treninzima“.

Posle Levnaićevog obraćanja, igrači su pojedinačno prilazili novom treneru i sportskom direktoru na razgovor.

Na prozivci se pojavilo 16. igrača. To su: Andrej Nosalj, Ljubo Stevanović, Luka Nikolić, Petar Radić, Nikola Kosović, Andrej Arsić, Strahinja Borisavljević, Marko Kovačević, Igor Stepančev, Marko Jonjev, Simo Vrbljanac i novajlije, Jovan Mitrović, Danilo Povči, Strahinja Karišić, Miloš Pelemiš i mladi golman Ignjat Nedeljković, koji je stigao iz karađorđevačkog Jedinstva.
Sastanku sa igračima prisustvovali su i sekretar Velibor Mladenović, član Upravnog odbora Zoran Šemić, a obelodanjeno je da će Srđan Zakić nastaviti sa radom i biće prvi Levnaićev pomoćnik. Prozivci sa igračima prisustvovala su i dva trenera golmana, dugogodišnji Goran Gavrilović i novi Danilo Pustinjaković, koji se nedavno vratio iz Kine.

Foto: Daniel Vukmirica, Predrag Tatić, Zoran Levnaić i Kosta Bjedov

Izvor: http://www.srbijasport.net

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ZRENJANINSKI RADNIČKI OBAVIO PROZIVKU ZA NASTAVAK ŠAMPIONATA

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina