Search
Close this search box.
Fudbalski-savez-Beograda-fallback
VREME ČITANJA: 1 min

POZIV ZA DOSTAVU PREDLOGA I SUGESTIJA ZA IZMENU FUDBALSKIH PROPISA

Poštovane kolege,

Upućujemo poziv Predsednicima, generalnim sekretarima i sekretarima Opštinskih saveza, klubova Srpske lige – grupa „Beograd“, Zonske lige, Prve beogradske lige, Međuopštinskih liga, Futsal i Ženskih liga kao i klubovima liga mlađih kategorija.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Fudbalski savez Srbije pokrenuo postupak revizije i unapređenja postojećih propisa i formirao Ad-hok Komisiju za usklađivanje propisa FSS, smatramo da je poželjno da klubovi izraze svoje eventualne predloge i sugestije po ovom pitanju.
U tom pravcu želimo da sa licima koja se u Vašem klubu bave operativnim poslovima i neposrednom primenom propisa, dođemo do najoptimalnijih predloga koje bismo uputili Fudbalskom savezu Srbije i koje bi generalni sekretar FS Beograda Miloš Mirković mogao da zastupa kao član gore navedene Komisije. Izmene propisa se u najvećoj meri odnose na Pravilnik o registraciji, statusu i transferu igrača, Pravilniku o fudbalskim takmičenjima, Pravilnik o bezbednosti i sigurnosti, Pravilnik o stručnom radu, Propozicijama za takmičenje itd.

Iz svega navedenog, ukoliko imate bilo kakve konkretne predloge za unapređenje postojećih propisa, molimo Vas da dostavite Vaš predlog na memorandumu kluba do četvrtka 01.02.2024. godine na email adresu savez@fsb.org.rs .

Za sve eventualne dodatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd