Search
Close this search box.
PRVI-NAPUSTIO-OBALU-TISE-Martin-Jelic
VREME ČITANJA: 2 min

MARTIN JELIĆ PRVI NAPUSTIO BEČEJCE I PRISTUPIO SRBOBRANU

LAKŠE UZ BRATA DAVORA

Pauza mirno prolazi u srpskoligašu sa Tise. Znajući da su od letos bez predsednika, jer je Zoltan Gujaš podeo ostavku, a na njegovo mesto niko nije izabran, da je pitanje trenera otvoreno, da znatan broj mladih nije opravdao očekivanja, očekivalo se više uzbuđenja kraj Tise.

– Ne ključa, ali nije da se ništa ne radi. Iduće nedelje trebalo bi da se reši pitnje trenera, a onda će da se „progrese“ igrački kadar. Tragamo i za predsednikom, ali to ne ide baš lako. Oko 20. januara, najverovatnije, počećemo pripreme, za sada je samo Martin Jelić izrazio želju da se preseli u obližnji Srbobran, ali biće još odlazaka i dolazaka – kaže Miloš Andrić, sportski direktor.

Mladi Martin Jelić jesenas je samo sedam puta bio u sastavu i to je, možda, razlog što je napustio matični klub.

– Teško usklađujem obaveze na fakultetu i u klubu. U Srbobranu su, ipak, manje obaveze, a tamo je i brat Davor, pa će mi biti lakše da se adaptiram. Igraćemo opet u tandemu, kao u periodu kada smo nosili dres Vojvodine iz Bačkog Gradišta. Verujem da će Bečejci na proleće zaigrati bolje i obezbediti opstanak u srpskoligaškom karavanu – rekao nam je Martin Jelić.

To veruju svi u klubu, mada „kota 11” ne može da bude za zadovoljstvo. Poslednjih šest kola su u velikoj meri pokvarile utisak, jer je zabeleženo isto toliko poraza. Sa trećeg mesta usledio je pad na jedanaesto, ostalo je na kontu 18 bodova, sa negativnom gol-razlikom 17:30.

Proleće će zbog svega biti veliki izazov za sve u klubu.

V. Jankov

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”