Search
Close this search box.
519148_309172107-454974433332223-4751256444965476387-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

ODLUKA JE BRZO DONETA: Uprava kluba je odlučila da na proleće nastavi sa novim šefom stručnog štaba!

Očekuje se igra koja će privući navijače na tribine.

Ekipa Studentskog grada već četiri sezone takmiči se u okviru Srpske lige Beograd, i uglavnom je prvenstvo završavala u drugom delu tabele.

Aktuelnu zimsku pauzu Novobeograđani provode na desetoj poziciji sa 16 osvojenih bodova, učinak od četiri trijumfa, isto toliko remija uz osam poraza pozicionirao je klub u donji deo tabele. Osnovni cilj za prolećni deo prvenstva je da se klub što pre izbori za mesto na kojem će osigurati članstvo i za sledeću sezonu.

Nakon šest meseci provedenih na klupi “Studenata”, Vladimir Kašić (40) nije više trener srpskoligaša sa Novog Beograda, uprava kluba se sada već bivšem šefu stručnog štaba zahvalila na dosadašnjem angažmanu, i poželela mu je sve najbolje u daljoj karijeri.

Operacija “opstanak” poverena je jesenjem treneru PKB-a, Milanu Periću (37). Tim iz Padinske Skele je nakon prvog dela prvenstva ostvario plasman na osmu poziciju na tabeli, sa 19 osvojenih bodova.

Očekuje se igra na gol više

Nebojša Stanković, prvi čovek FK Studentski grad pružio je punu podršku novom treneru u predstojećim izazovima koji očekuju klub. Zajednom sa Perićem ekipu će voditi Ivan Alfirović kao prvi pomoćnik, dok će za fizičku spremu biti zadućen Jovan Počuča.

Što se tiče igračkog perioda, Perić je igrao na poziciji napadača, i iza sebe ima bogatu internacionalnu karijeru. Trenerski put gradio je u svim mlađim kategorijama BSK-a iz Borče, dok je u seniorskoj kategoriji predvodio PKB iz Padinske Skele. 

Perić je poznat kao trener koji igra napadački fudbal, uvek na gol više, pa se takav stil igre očekuje i na proleće u redovima Studentskog grada. Što se tiče igračkog kadra, pripremnog perioda i prijateljskih utakmica, sve će uskoro biti poznato.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd