Search
Close this search box.
580578_387332761-7008289222582748-7774395524017879797-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

O NJEMU ĆEMO TEK PISATI: Učinak od 24 pogotka i osam asistencija tokom jeseni čuo se i u višem rangu!

Nakon okruga, na proleće će se Urošević boriti za plasman u Srpsku ligu!

Već par sezona bivši srpskoligaš iz Ćuprije bori se za šampionski pehar u okviru Zone Zapad, ali uvek je falilo malo da se ekipa domogne istog. Situacija u aktuelnom prvenstvu je jako dobra po klub, i izgleda da je došlo vreme za promenu ranga.

Sastav Morave 1918 “zimuje” na liderskoj poziciji sa učinkom od 13 trijumfa i samo jednog remija. Bodovni saldo na koti 40 bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, uz šest bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca. Tim iz Ćuprije želi da u istom ritmu nastavi i na proleće, i s tim u vezi je povukao određene poteze po pitanju transfer perioda.

Mladi centarfor, David Urošević (19) dogovorio je saradnju sa čelnim ljudima Morave, i predstojećeg proleća nosiće dres jesenjeg šampiona Zone Zapad. Urošević je proteklih godinu dana bio član Morave (Ribare), dok je u prvom delu aktuelne sezone pružio izvanredne partije. 

Sada već bivši igrač Morave (Ribare) za naš portal povodom transfera u lidera zonskog ranga poručio je:

– Srećan sam zbog transfera, radujem se novom izazovu u karijeri i nadam se da ću opravdati očekivanja novog kluba. Svojim sada već bivšim saigračima želim puno sreće u nastavku prvenstva, i da se domognu što boljeg plasmana na tabeli. Iza sebe imam izvanrednu polusezonu, i nadam se da ću u istom ritmu nastaviti i u dosta jačem i zahtevnijem takmičenju kao što je Zona Zapad. 

Urošević je u ligi na 17 nastupa upisao sedam asistencija i 20 golova, dok je u kupu na pet utakmica zabeležio četiri pogotka i jedno ključno dodavanje pred golom rivala. Sa svojim sada već bivšim saigračima David je uspeo da se domogne i pehara u kupu FSG Jagodina, i upravo je tada on bio strelac gola za 1:1 (2:2 nakon 90 minuta, nakon penala 3:4 za Moravu).

Novi član Morave iz Ćuprije je ponikao u Ribaru, gde je ukupno proveo osam godina, dok je u dosadašnjoj karijeri bio član i Partizana iz Glogovca u periodu od šest meseci.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA zone zapad