Search
Close this search box.
563446_img-427dab87d04f541fc1f3f3d93989db6f-v_f
VREME ČITANJA: 2 min

EKSKLUZIVA SAMO ZA “NIŽELIGE5”: Mladi i perspektivni trener nakon Emirata stiže u Srbiju!

U razgovoru za naš portal otkrio je i detalje novog posla.

Fudbalski klub 1. Maj iz Rume vezao je pet sezona u srpskoligaškom karavnu, ali se partijama tokom jesenjeg dela aktuelnog prvenstva našao u situaciji da se na proleće bori za opstanak.

Učinak od tri trijumfa, četiri remija i osam poraza bio je dovoljan za pretposlednje mesto na tabeli, sa 13 osvojenih bodova. “Fenjeraš” u ligi ima dva boda manje, ali je situacija u donjoj polovini takva, da će se veliki broj klubova na proleće boriti za prekopotrebne bodove koji donose opstanak.

Uprava tima iz Rume donela je odluku da na proleće izađe sa novim trenerom, i odluka je pala da to bude doskorašnji šef stručnog štaba Slobode iz Tovarnika, Miloš Đokić (38). Mladi stručnjak se sa svojim bivšim klubom rastao u prijateljskom tonu, jednostavno se nisu poklopile određene stvari, i došlo je do rastanka i pored odličnog plasmana.

Đokić je za naš portal povodom preuzimanja 1. Maja poručio:

– Dolazim u klub koji je moja druga kuća, tu sam dugo igrao i nisam mogao da odbijem njihov poziv. Pun sam samopouzdanja i jedva čekam da počnem sa radom na novoj adresi. Igrački kadar će biti dosta izmenjen, nadam se da ćemo kroz posvećenost obavezama i disciplinu doći do cilja ,a to je opstanak u ligi za ovu takmičarsku godinu. 

Đokić je u trenerskoj karijeri pored Slobode bio na klupi Mačve 1929 iz Bogatića i Jedinstva 1924 (Vladimirci). Novi šef stručnog štaba tima iz Rume je trenutno u Arapskim Emirtama, gde je preuzeo da trenira jedan klub, ali se ubrzo očekuje njegov povratak i početak priprema u Rumi. 

Prolećni deo za ekipu iz Rume neće biti lak, ali je Đokić spreman da dobro zasuče rukave, i da vrednim i napornim radom, zajedno sa igračima i svim ljudima iz kluba, stigne do zacrtanog cilja za prolećni deo. 

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”