Search
Close this search box.
BUDUCNOST-SRPSKA-CRNJA-_1_
VREME ČITANJA: 1 min

NOVOSAĐANI NAPUSTILI CRNJANE

ZEČEVIĆ MERKA POJAČANJA

Fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crne zimuju na desetom mestu vojvođanskog „Istoka“. Izabranщi trenera Milenka Zečevića, osvojili su 19 bodova, sedam koraka su ispred kovinskog Radničkog, prvog ispod linije opstanka i šest iza petoplasirane Slobode.

Posle razgovora sa igračima, Crnjani u nastavku neće da računaju na trojicu igrača. Vezista Vladimir Stričević bio je standardan i na terenu proveo je 1.215 minuta, Aleksandar Leđanac 499, a Dejan Klaić 260 minuta.

– Zahvalni smo što su bili sa nama, imaju neophodni kvalitet, ali Novi Sad je udaljen od nas i teško im je bilo da odgovore na obaveze. Ostali, predvođeni Markom Mastilom, i dalje su na okupu i niko nije izrazio želju da napusti ekipu – istakao je Zečević.

Iskusni stručnjak najavio je jaču konkurenciju.

– Za nas je ključno da nosioci igre ostanu i pojačaćemo ekipu sa nekolicinom novajlija. Znamo neophodan profil igrača i pregovori su u toku. Propuste iz jesenje sezone želimo da ispravimo, izgubili smo dva meča i odigrali remi na našem terenu i previše je kad osam bodova ode iz dvorišta. Tri remija sa gostovanja, nisu nadoknadila te gubitke, zavređujemo više i to mora da potvrdimo na terenu – jasan je trener Zečević.

B. C.

http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”