Search
Close this search box.
578091_kristijanantonic_f
VREME ČITANJA: 2 min

JESENJI VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Supertalentovani defanzivac je stigao – nakon crveno-belog, oblači dres plavo-belih boja!

Pojačanje za viši rang je parafiralo ugovor.

Tokom prethodne takmičarske 2022/23 godine, fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika nisu uspeli da stignu do plasmana u srpskoligaško društvo, ali ostvarenja u jesenjem delu sezone pokazuju da će propušteno u prethodnoj, biti nadoknađeno u aktuelnoj godini.

Prvi deo šampionata u okviru Vojvođanske lige Jug, plavo-bel isu okončali na vicešampionskoj poziciji sa bodom manje u odnosu na Hajduk iz Divoša i u predstojećim mesecima predstoji im borba za direktan plasman u Srpsku ligu Vojvodina.

Kako bi navedeno i ostvarili, klub je već angažovao trojicu igrača. Dres plavo-bele boje već su zadužili Nikola Kokir, Dejan Živković i Dragoslav Sremčević, a klub je na Badnji dan obavestio sportsku javnost da je stavljen i četvrti paraf na ugovor u zimskoj transfer pijaci.

Novi član Slobode postao je Kristijan Antonić.

Reč je o mladom osamnaestogodišnjem defanzivnom veznom fudbaleru koji su Donji Tovarnik stiže iz beogradskog Sinđelića, a koji je tokom dosadašnje karijere nosio opremu Loznice, OFK Beograda i Internacionala.

U Donjem Tovarniku će tek biti razloga za slavlje

Od mladog fudbalera će se svakako mnogo očekivati, a priliku za debi u dresu novog kluba imaće u prolećnoj premijeri kada će Sloboda na svom stadionu dočekati ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka.

Biće to lepa prilika da se domaćin revanšira nekadašnjem članu elite za startni poraz, s obzirom da je ekipa sa stadiona “Livadica” u prvom kolu novog šampionata slavila rezultatom 2:0 nanavši ekipi iz Donjeg Tovarnika prvi i jedini jesenji neuspeh.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 2 min

JESENJI VICEŠAMPION JAČA SVOJE REDOVE: Supertalentovani defanzivac je stigao – nakon crveno-belog, oblači dres plavo-belih boja!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”