Search
Close this search box.
578083_bratislavjelic_f
VREME ČITANJA: 1 min

BOŽIĆ BATA JE BAŠ BIO IZDAŠAN: Sa njim u timu sve je moguće – gol mašina je parafirala ugovor!

Transfer bomba je odjeknula.

Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka prvi deo sezone u okviru Vojvođanske lige Jug okončali su na dvanaestoj poziciji sa ukupno 19 osvojenih bodova.

Nekadašnji član elitnog fudbalskog ranga zabeležio je skor od šest pobeda, jednog remija i osam poraza, a istovremeno su fudbaleri u plavo-beloj sportskoj opremi svega 19 puta pronalazili put lopti do protivničke mreže.

Samim tim, svi u klubu su neefikasnost istakli kao glavni problem i u tom cilju je rukovodstvo reagovalo angažovanjem fantastičnog golgetera.

Novi član ekipa sa stadiona “Livadica” postao je Bratislav Jelić.

Reč je o dvadesetpetogodišnjem napadaču visokom gotovo dva metra koji stiže iz drugoplasirane ekipe severne grupe vojvođanskog fudbala, OFK Vrbasa.

Jelić je tokom prvog dela šampionata bio strelac ukupno 13 pogodaka. U prvenstvu se 11 puta upisivao u lsitu strelaca, a mrežu protivnika je dva puta tresao i u kup takmičenju.

“Đavoli” će imati razloga za zadovoljstvo

Priliku za debi u dresu novog kluba Jelić će imati u prolećnoj premijri kada će Mladost iz Bačkog Jarka gostovati Slobodi iz Donjeg Tovarnika, trenutno drugoplasiranoj u takmičenju.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Mladosti na stadionu “Livadica” rezultatom 2:0.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”