Search
Close this search box.
573846_partizan-hamrun-90_f
VREME ČITANJA: 2 min

PODRHTAVA TLO: Nekadašnji fudbaler Partizana je garant borbe za šampionski pehar!

Nakon dva izlazna transfera, došlo je vreme da klub predstavi i prvo zimsko pojačanje.

Prethodna jesen dolenala je velika uzbuđenja u okviru beogradske grupe srpkoligaškog karavana, tako da će u odlučujuće bitke za šampionski pehar čak tri ekipe ući potpuno ravnopravno, s tim da će barem još dva kluba iz prikrajka vrebati voju šansu.

Ekipa Zvezdare je prvi deo takmičarske 2023/24 godine okončala na drugoj poziciji sa identičnim bodovnim ostvarenjem kao i prvoplasirani Zemun, ali je sastav iz Gornje varoši zahvaljujući boljem gol količniku stigao do lovorika.

Tokom zime redove kluba sa Bulbuldera napustili su Nikola Borjan i Uroš Vukićević, a “bulke” su sada javnost obavestile da su obezbedile i prvi potpis.

Reč je o nekadašnjem fudbaleru Partizana Mateji Staševiću, devetnaestogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji desnog beka i koji na stadion u Ulici Ljubice Luković stiže iz OFK Vršca.

Halo, Bulbulder zove – Mateja Stašević

Povodom angažmana talentovanog fudbalera, trener Zdravko Kovačević je istakao:

– Uveliko radimo na igračkim pojačanjima. Prvo i sigurno je Mateja Stašević, Partizanovo dete, desni bek rođen 2004, koji je minulu polusezonu proveo u OFK Vršcu. Mnogo će nam značiti, a u završnim pregovorima smo sa još trojicom fudbalera, čijim angažmanom bismo „zatvorili” sve pozicije. Nadam se da ćemo uskoro moći da pričamo i o imenima – istakao je strateg “bulki” za “Sportski žurnal”.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku borbe za bodove, ekipa Zvezdare će u prolećnoj premijeri dočekati obrenovački Radnički. Meč je planiran za drugi dan meseca marta 2024. godine.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd