Search
Close this search box.
sajt1-1200x675-1
VREME ČITANJA: 2 min

ODRŽAN NOVOGODIŠNJI KOKTEL FUDBALSKOG SAVEZA BEOGRADA!

Godina na izmaku je po mnogome istorijska i posebna, pamtićemo je po istorijskom uspehu amaterske reprezentacije kao i po mnogim dostignućima našeg saveza.
Juče je u restoranu “Stadion Event Centar” održan novogodišnji koktel Fudbalskog saveza Beograda, na kome je u društvu prijatelja, članova, saradnika i poslovnih partnera stavljena tačka na 2023. godinu.

Naš novogodišnji koktel je okupio fudbalske radnike, kako iz Beograda, tako i iz cele Srbije. Kraj jedne uspešne godine uveličali su uvaženi gosti, predsednik FSS Dragan Džajić, selektor “A” reprezentacije Dragan Stojković, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, direktor “A” reprezentacije Stevan Stojanović, generalni sekretar zajednice klubova Super i Prve lige Srbije Darko Ramovš, predstavnici regionalnih saveza, kao i klubova pod okriljem Fudbalskog saveza Beograda.

Razloga za ponos i zadovoljstvo je bilo na pretek, voditelj programa Aleksandar Stojanović, nakom dobrodošlice, najavio je film u kome smo se prisetili svih dostignuća našeg saveza u 2023. godini. Usledilo je obraćanje predsednika saveza, Marka Zdravkovića, koji se zahvalio svim prisutnima u saradnji u godini na izmaku i najavio nove projekte koji će dodatno unaprediti savez u narednom periodu.

Usledio je centralni događaj večeri, film “Galicija 2023” o velikom uspehu naše amaterske reprezentacije. Nakon filma, predsednik FSB Marko Zdravković i generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović su uručili plakete svim članovima naše selekcije i tako im se još jednom zahvalili na velikom uspehu. Usledio je govor generalnog sekretara FSB, Miloša Mirkovića, ujedno i vođe naše ekspedicije u španskoj pokrajini.

Predsednik Marko Zdravković je uručio plaketu generalnom sekretaru FSS Jovanu Šurbatoviću kao zahvalnost za odličnu i uspešnu saradnju.
Plaketu je dobio i selektor naše A reprezentacije, Dragan Stojković, za istorijski plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.
Takođe, plakete su uručene svim regionalnim savezima za uspešnu saradnju, kao i zajednici fudbalskih klubova Super i Prve Lige Srbije.

Ispred Fudbalskog saveza Srbije, obratio se Jovan Šurbatović, koji je pohvalio rad saveza, sa posebnim akcentom na uspeh reprezentacije kao i skoro organizovani trenerski stručni seminar.

Usledio je koktel, ujedno i druženje fudbalskih radnika, kojim je stavljena tačka na jednu jako uspešnu godinu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd