Search
Close this search box.
OFK-BEGEJ-ZITISTE
VREME ČITANJA: 2 min

OČEKUJEMO POVRATAK KRASIĆA

PREDSEDNIK OFK BEGEJA IZ ŽITIŠTA, JOVICA KATIĆ ZADOVOLJAN OSMIM MESTOM NA VOJVOĐANSKOM ISTOKU:

Fudbaleri OFK Begeja jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi Istok završili su na osmom mestu i, što se tiče zelenog pravougaonika, odavno su na odmoru, mada je većina aktivna na terenima za mali fudbal – u toku je nekoliko turnira, u Zrenjaninu i okolnim mestima, pa koriste priliku da budu s loptom.

Predsednik Jovica Katić posle jecenjeg dela sezone rezimira utiske:

– Posle svega, možemo da budemo zadovoljni plasmanom. Imamo na umu i proteklu sezonu kad smo bukvalno u poslednjim trenucima čuvali status i zato nam je i bio cilj da se za mesto koje nam obezbeđuje opstanak u ovom rangu.

Zanimljivo: Begej je na svom terenu poražen na tri utakmice, potom, izgubljeno nadoknađivao na strani?

– Izgubili smo nesrećno mečeve kod kuće, samo nas je Mladost iz Omoljice nadirala i zasluženo savladala. Analizirali smo taj duel i konstatovali da je od samog početka sve krenulo naopako, ali sve je to sada iza nas i ostaju nam i taj okršaj i drugi kao iskustvo od koristi za nastavak prvenstva.

Prolećni deo će, ma kako to sad izgledalo, uskoro, kako ćete da se pripremite?

– Startovaćemo polovinom januara. Razgovarali smo sa nekoliko ekipa u vezi odigravanja kontrolnih utakmica, planiramo bar sedam. Igrački kadar trebalo bi da ostane isti, nekoliko fudbalera nam se ponudilo, procenićemo dobro da li je neophodno da dovedemo nekoga – morao bi da bude baš pojačanje. Očekujemo povratak Ilije Krasića, izvanrednog igrača, jesenas zbog povrede nije odigrao nijedan meč. U svakom slučaju, spremni ćemo da dočekamo prolećne izazove – poručio je predsednik OFK Begeja Jovica Katić.

D. Milićev

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”