Search
Close this search box.
471383_ugovor_f
VREME ČITANJA: 1 min

MLADI ŠKOLOVANI DEFANZIVAC STIGAO U RUMU: Odličan potez uprave jesenjeg prvaka!

Sprema se tim za prolećni deo.

Slavi se u Rumi titula jesenjeg prvaka, ali u upravi vremena za opuštanje nema, klub je na dobrom putu da ponovo ostvari plasman u viši rang, treći uzastopni. 

Nakon završetka jesenjeg dela prvenstva, uprava je odradila analizu igračkog kadra, i tom prilikom je napravljen plan po pitanju predstojeće transfer pijace. Čelni ljudi Slovena prvo su se zahvalili određenim fudbalerima na partijama u njihovom dresu, Dejan Živković, Ognjen Stevanović i Dejan Aleksić razdužili su opremu kluba.

Što se tiče novajlija u igračkom kadru, prvi je stigao iz redova Jedinstva (Ruma), reč je o proverenom napadaču, Marku Janjić (21), koji je prethodnio meseci postigao 17 od ukupno 37 golova, svog sada već bivšeg kluba. 

Stevanović novi član Slovena

Drugo zimsko pojačanje Slovena je Ognjen Stevanović (19), reč je o fudbaleru koji je proteklih šest meseci bio član aktuelnog jesenjeg vicešampiona Beogradske zone, sastava Komgrap, i to je klub u koji je stigao početkom kalendarske 2023. godine. Stevanović je prošao mlađe kategorije Voždovca, dok je jednu polusezonu bio i član IMT-a.

Uprava kluba je dovođenjem Stevanovića pokazala da ove zime ne planira da gomila igrački kadar, i da “dovodi igrače čisto da bi doveli”. Nakon mladog i željnog dokazivana fudbalera u napadu, stigao je i igrač sa istim karakteristikama, ali u defanzivnoj liniji tima. 

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

MLADI ŠKOLOVANI DEFANZIVAC STIGAO U RUMU: Odličan potez uprave jesenjeg prvaka!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina