Search
Close this search box.
23-Marko-Mastilo-3
VREME ČITANJA: 2 min

MARKO MASTILO, VEZISTA BUDUĆNOSTI IZ SRPSKE CRNJE: IMAMO MESTA ZA NAPREDAK

Jesenji deo prvenstva u Vojvođanskoj ligi Istok, fudbaleri Budućnosti iz Srpske Crnje završili su na desetom mestu na tabeli.

Vezista kluba iz ovog pograničnog mesta u Banatu, Marko Mastilo iz Zrenjanina, smatra da je to bilo realno stanje stvari, ali da u nastavku šampionata njegov tim ima mesta za napredak.

Plavo-beli su, iz dosadašnjih 15 kola, osvojili 19 bodova, 16 manje od prvoplasirane Vojvodine 1928 iz Perleza, a 10 više od BAK-a iz Bele Crkve, koji se nalazi na dnu tabele. Pet puta su slavili, četiri puta odigrali nerešeno i pretrpeli su šest poraza.

– Počelo je dobro, ali, kako je sezona odmicala, stizale su nas povrede i usledili su slabiji rezultati. Deseto mesto na tabeli je realnost u ovom momentu – rekao je za „Dnevnik“ Mastilo.

Marko je u prethodnom periodu bio standardan u ekipi. Postigao je jedan gol u aktuelnoj sezoni, protiv Mladosti iz Omoljice, a ubeležio je i nekoliko asistencija. Na startu prolećnog dela, Budućnost gostuje u Beloj Crkvi i važi za favorita u duelu s BAK-om, pa je to prilika da se već tada vrati kući s tri boda.

– Mislim da imamo dobre šanse da se napredujemo na tabeli. Realno, posedujemo kvalitet, samo je još važno da se sve kockice skladno slože – smatra momak koji je rođen 22. septembra 1996. godine i koji je najveći deo karijere proveo u trećoj ligi.

Igrao je Mastilo u seniorskim pogonima Banata, Vršca, Padine, Radničkog, Bečeja, Kikinde, Kozare iz Banatskog Velikog Sela… Pre godinu dana je, na poziv trenera Milenka Zečevića, došao u Budućnost.

– Sve u klubu je u redu. Ljudi iz uprave su sve vreme bilo skroz korektni. Treba još da razgovaramo o nastavku saradnje i zato nisam hteo da pregovaram ni sa kim sa strane. Nadam se da ću ostati u Budućnosti – zaključio je Marko Mastilo.

Ž. Balaban

Foto: Privatna arhiva

Izvor: http://www.dnevnik.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 2 min

MARKO MASTILO, VEZISTA BUDUĆNOSTI IZ SRPSKE CRNJE: IMAMO MESTA ZA NAPREDAK

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”