Search
Close this search box.
Igor-Radusinovic-novi-trener-Radnickog-1912-260x146-1
VREME ČITANJA: 1 min

RADUSINOVIĆ U ČONOPLJI

SLOGA, ČLAN VOJVOĐANSKE LIGE SEVER, NAŠLA TRENERA

Sloga iz Čonoplje, član Vojvođanske lige Sever, posle ostavke Gorana Vidakovića ekspresno je pronašla novog trenera. Uprava kluba, na čelu sa predsednikom Milovanom Dizdarom, sklopila je saradnju sa Igorom Radusinovićem!

– Brzo smo se dogovorili, poklopile su nam se ambicije: pokušaćemo da uđemo u viši rang. Imamo kvalitetnu ekipu, u planu je dovođenje ozbiljnih pojačanja. Ravangradu, bivšem klubu na čelu s prijateljem Damirom Vukovićem, želim da ispuni cilj i ostane u Vojvođanskoj ligi – kaže Radusinović.

I, priseća se karijere:

– Prošao sam sve selekcije Budućnosti iz Podgorice, debitovao za prvi tim sa 17 godina. Igrao sam i za Kom, Bokelj, Grbalj, Mladost i Rudar u preko 200 utakmica u eliti Crne Gore. Bio sam i u inostranstvu — u Albaniji (Vlaznija), na Malti (Hibernijans) i u Indoneziji (Barito Putera). Sa 33 doživeo sam te tešku povredu ligamenata i okačio kopačke o klin. Po stečenoj UEFA B i A licenci,trenirao sa kadete Radničkog iz Sombora, kadete i omladince Radničkog 1912, bio pomoćnik Jevriću kad je klub bio u Prvoj ligi. Godinu sam proveo u Ravangradu, hvala upravi Sloge na poverenju.

„Konačna“ je predsednikova:

– Pojačaće nas nekoliko igrača, pa ćemo uz novog trenera da imamo i veći kvalitet na mestima gde namje potrebno – kaže Dizdar i ističe da će pripreme početi 15. januara.

S. Stojiljković

Izvor: www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

RADUSINOVIĆ U ČONOPLJI

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”