Search
Close this search box.
570114_hajduk2_iff
VREME ČITANJA: 1 min

TEMPERATURA JE DOSEGLA STEPEN KLJUČANJA: Ime nove akvizicije se drži u strogoj tajnosti – navijači će morati još malo da sačekaju!

Ime nove akvizicije kriju kao zmija noge.

Fudbaleri Hajduka iz Beške prethodne takmičarske godine kroz Sremsku ligu izborili su plasman u viši rang takmičenja, da bi tokom jeseni ostvarili zapažene rezultate u rangu u kojem nisu učestvovali punih pet sezona.

U okviru južne grupe vojvođanskog fudbala Hajduk iz Beške je ostvario skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednog remija i sa ukupno 22 osvojna boda zauzimaju petu poziciju na tabeli.

Kako bi proleće dočekali što spremnije, klub je već angažovao trojicu pojačanja. Novi igrači Hajduka već su postali Miloš Đorđević koji je stigao iz dobanovačke Budućnosti, golman Miloš Čalić koji stiže iz redova Inđije Toyo Tires, kao i defanzivac Železničara iz Inđije Kristijan Šahurić.

Klub je istovremeno i najavio četvrto pojačanje za koje u redovima sportskog kolektiva iz Beške najavljuju da će biti bombastično.

Klub je na svojoj zvaničnoj Intstagram stranici najavio svoju novu akviziciju, ali istovremeno sve svoje pristalice drži u neizvesnosti s obzirom da je postavljen i sat koji otkucava vreme do obelodanjenja imena novog fudbalera.

I dok iščekujemo da saznamo ko je novi fudbaler Hajduka iz Beške, treba napomenuti da će ekipa u prolećnoj premijeri, drugog dana meseca marta na svom terenu ugostiti Jedinstvo iz Rumenke.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”