Search
Close this search box.
443244_330345807-1215264002753790-193937180315588018-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

SERIJA ODLAZAKA SE NASTAVLJA: Očekuju se uskoro i prvi dolazni transferi!

Treći u nizu koji je slobodan u izboru nove sredine.

Stigao je fudbalski klub Vrelo Sport prošle sezone do istorijskog plasman u Srpsku ligu Zapad, što je za sportski kolektiv osnovan 2015. godine veliki uspeh. Za nepunih osam godina postojanja četiri puta je promenjen rang takmičenja.

U srpskoligaškom karavnu ekipa se trenutno nalazi na 14. poziciji sa 13 osvojenih bodova, učinak od tri trijumfa, četiri remija i osam poraza bio je doovljan za plasman pred samo začelje tabele. Zona selidbe u niži rang i dalje nije poznata, jer ista zavisi od plasman drugih klubova u višim rangovima takmičenja, i zbog toga je bitno da se što pre ode ka sredini tabele.

Što se tiče igračkog kadra, do sada se klub oglašavao dva puta, i u oba navrata je potvrđen izlazni transfer. Marko Đurđević, najbolji igrač i najbolji strelac u istoriji Vrelo Sporta odlučio je da je vreme za promenu sredine, nakon njega potvrđen je i odlazak Đorđa Mitića, koji se nakon šest meseci u Srpskoj ligi vraća u Jedinstvo sa Uba. 

Danas je na zvaničnom profilu kluba objavljena još jedna informacija po pitanju promena u timu, i opet je reč o odlasku. Nikola Jovanović (26) posle gotovo sedam sezona napušta redove Vrelo Sporta. Reč je o fudbaleru koji je ponikao u Jedinstvu sa Uba, kasnije je bio član Stublenice, Gunjevca i Omladinca iz Kalinovca.

Jovanović u potrazi za novim klubom

Sada već bivši čuvar mreže Vrelo Sporta poslednji takmičarski meč odigrao je još u šestom kolu prošle sezone, u okviru Kolubarsko-mačvanske zone, tada je na gostovanju Borcu iz Lešnice odigrao 90 minuta, rezultat na kraju je bio 1:1. 

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad