Search
Close this search box.
570604_svetozararsenin_f
VREME ČITANJA: 1 min

DETONACIJA: Menja tim, ali ne i klupske boje – talentovani defanzivac kročio na glavnu scenu!

Konačno je poznato ime nove akvizicije kluba…

Fudbalski klub Hajduk iz Beške koji se od ove sezne, nakon pet godina odsustva, ponovo takmiči u ovkiru južne grupe vojvođanskog fudbala, na zanimljiv način, odbrojavanjem vremena, najavio je novu klupsku akviziciju.

Punih 24 časa navijači Hajduka su sa nestrpljnjem iščekivali informaciju vezanu za novi transfer, a sada su sve nedoumice odagnane.

Naime, novi fudbaler kluba iz Beške postao je Svetozar Arsenin.

Reč je o mladom devetnaestogodišnjem defanzivcu koji je prošao kompletnu fudbalsku školu subotičkog Spartaka i koji u redove Hadjuka stiže upravo iz ekipe popularnih “golubova”.

Arsenin će u dresu Hadjuka iz Beške imati priliku da stekne prvo seniorsko iskustvo i pokaže na velikoj sceni sve ono što ga je krasilo tokom nastupa u kadetskoj i omladinskoj konkurenciji.

Iz Subotice u Bešku – Svetozar Arsenin

Kada je reč o ekipi Hajduka iz Beške, oni su prvi deo takmičenja u okviru Vojvođanske lige Jug okončali na visokoj petoj poticiji. Ostvarili su skor od sedam pobeda, isto toliko poraza i jednim remijem i u prolećne borbe ulaze sa 15 bodova zaostatka u odnosu na imenjaka iz Divoša koji grabi ka srpskoligaškoj konkurenciji.

Priliku za debi u dresu novog kluba Arsenin će imati u prolećnoj premijeri kada će Hajduk na svom stadionu u Beškoj dočekati Jedinstvo iz Rumenke.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”