Search
Close this search box.
471383_ugovor_f-1
VREME ČITANJA: 2 min

NAKON BIVŠEG FUDABALERA ČUKARIČKOG, STIŽE I PARTIZANOVA “BEBA”: Upravi kluba svaka čast na snalažljivosti!

Treći novajlija je i zvanično predstavljen!

Zaostatak u Mačvanskoj Mitrovicu u odnosu na lidera je deset bodova, ali sve dok postoji i matematička šansa za šampionski pehar, niko u redovima Podrinja neće odustati.

Imajući u vidu da je fudbalski klub Podrinje pre četiri sezone ostao “kratak” za dva boda i plasmana u Srpsku ligu Vojvodine, na proleće se sigurno neće igrati laki mečevi, kako pred domaćom publikom tako i na strani. Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra, već smo imali prilike da potvrdimo dva pojačanja, a ovih dana je stigla potvrda i trećeg.

Milan Delić je otvorio prelazni rok, što se tiče dolazaka u Podrinje, zatim je stigao i đak Čukaričkog, Petar Denić, a najnovija akvizicija uprave kluba je Miloš Stojanović (19), reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju centralnog beka u ekipi.


Fudbalsku karijeru Stojanović je počeo u školi fudbala “Sirmium”, zatim je u mlađim kategorijama branio boje Partizana, Vojvodine iz Novog Sada, Radničkog iz Sremske Mitrovice i Mačve iz Šapca. Prve korake u seniroskom rangu napravio je u dresu Donjeg Srema 2015, odakle nakon šest meseci stiže u Mačvansku Mitrovicu.

Stojanović stigao u Podrinje

U proteklih šest meseci Stojanović je u redovima člana Vojvođanske lige Jug sakupio pet nastupa u prvenstvu, dok je dva puta bio član ekipe u okviru kup takmičenja. U Podrinju će po svim izgledima imati sigurne seniorske minute, koji su mu prekopotrebni za dalji napredak u karijeri, jer je trenutno u periodu koji može da mu odluči dalji tok karijere, barem što se tiče skorijeg vremena.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

NAKON BIVŠEG FUDABALERA ČUKARIČKOG, STIŽE I PARTIZANOVA “BEBA”: Upravi kluba svaka čast na snalažljivosti!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina