Search
Close this search box.
RADNICKI-ZRENJANIN
VREME ČITANJA: 2 min

MITROVIĆ U RADNIČKOM

ZRENJANINCI ANGAŽOVALI POJAČANJE, ĐAK TSC-A ZADUŽEN ZA GOLOVE

Srpskoligaš sa Begeja angažovao je prvo pojačanje. Novi član Radničkog je Jovan Mitrović – poslednjih 18 meseci predvodio je napad Tise iz Adorjana. Rođen je 2000. godine i prošao je fudbalsku školu superlšapi TSC-a.


– Posle prvog kontakta sa čelnicima Radničkog, brzo sam prelomio i prihvatio poziv. Saznao sam da su pratili moje igre, da su me ranije upisali u notes i svidela mi se priča. Zrenjanin hoće da se vrati na fudbalsku mapu u višem stepenu, već misle i prave tim za narednu sezonu i rekli su mi da će, tokom zimskog prelaznog roka, angažovati još kvalitetnih novajlija – rekao je Mitrović.
Kad je na isteku juniorskog staža postigao 21 pogodak, prebačen je u seniorski pogon superligaša iz Bačke Topole. Na 10 mečeva u eliti bio je u protokolu, ali nije ulazio u igru. Pre srpskoligaške ekipe Tise, bio je na pozajmicama u Bečeju i Beškoj. U prošloj sezoni, sa 18 golova, bio je drugi strelac „Vojvodine”. Jesenas je na terenu proveo 995 minuta i tri puta se upisao među strelce.
– Prošli šampionat završio sam povređen i nisam mogao da treniram pod punim opterećenjem. Bukvalno nedelju dana pre početka jesenje sezone počeo sam sa pripremama i ulazio sa klupe. Sad sam potpuno spreman i jedva čekam početak sa novim saigračima.
Mladi napadač je dodao:
– Imao sam ponudu iz Prve lige, ali sam želeo u Zrenjanin. Na Begeju stvaraju snažan tim, završava se renoviranje sgadiona, instalirani su reflektori i priča za budućnost i vraćanje na nekadašnje staze uspeha je realna – istakao je Jovan Mitrović, novi ofanzivщ Radničkog.
B. Cvijetić

OSMORICA OTIŠLA

U predstojećem prelaznom roku, doći će do velikih promena u igračkom pogonu Radničkog. Miloš Ranđelović, Stefan Popov, Miloš Maljukan, Predrag Radić, Vuk Šare, Nikola Mirić i Nikola Kovačević nastavljaju u drugim klubovima, dok je Danilo Janjatović u Brazilu i tamo će pronaći angažman. Vrata su otvorena u oba smera i po onom što smo do sada dogovorili treba da budemo jači u odnosu na jesenju trku. Mitrović je naš novi član, narednih dana obelodanićemo imena još nekoliko igrača. Dobro ćemo popuniti svako mesto u ekipi — otkriva Daniel Vukmirica, prvi čovek kluba.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

MITROVIĆ U RADNIČKOM

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina