Search
Close this search box.
568604_snapinstaapp-385328494-689074389801067-4502445287297010500-n-1080_iff
VREME ČITANJA: 1 min

NAVIJAČI SU GA ODABRALI: On je najbolji pojedinac prvog dela sezone!

Godine su samo broj.

Vratila se ekipa Jadrana (Golubinci) nakon dve godine u Vojvođansku ligu Jug, prošlosezonska titula prvaka Sremske lige osigurala je plasman u viši rang, u kojem po mnogima klub i pripada.

Tvrdnja da se u Golubincima igra kvalitetan fudbal vredan vojvođanskog “Juga” dobija potvrdu ukoliko se vide rezultati ekipe nakon prvog dela prvenstva. Sastav Jadrana sa učinkom od šest trijumfa, dva remija i sedam poraza zimsku pauzu provodi na osmoj poziciji na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Ekipa je tokom celog jesenjeg dela igrala u promenjivoj formi, što je dovelo do plasmana na sredini lige.

Nakon završenog prvog dela sezone na društvenim mrežama kluba bilo je aktivno glasanje za najboljeg igrača jesenjeg dela prvenstva, i ta laskava titula po izboru navijača pripala je Radetu Pejiću (33).

Pejić je fudbaler koji pokriva više pozicija uz desnu auto liniju, u karijeri je nastupao za veliki broj klubova, i time je stekao ogromno iskustvo. Sa 18 godina nastupao je za Ljukovo, kasnije je bio član ekipe Donji Petrovci, Popinci, Slovena, Inđije, Mladosti iz Lučana, Proletera iz Novog Sada, Kabela, 1. Maja, Mladosti GAT, Feniksa 1995. Pored angažmana u našoj zemlji Rade je jedan period bio i član OFK Grablja iz Crne Gore. 

Najbolji igrač prvog dela prvenstva je dres Jadrana zadužio leta 2021. godine, ovo je njegova treća sezona u klubu sa kojim je uspeo da stigne do titule Sremske lige i plasmana u viši rang takmičenja.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”

VREME ČITANJA: 1 min

NAVIJAČI SU GA ODABRALI: On je najbolji pojedinac prvog dela sezone!

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”