Search
Close this search box.
555719_fsb_f-1
VREME ČITANJA: 2 min

APEL FUDBALSKOG SAVEZA: Treneri, gde ste?

Vreme polako ističe, a prijavljenih nema.

Borba za bodove u ligama pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda, kada je u pitanju prvi deo takmičarske 2023/24 godine, je okončana.

Klubovi, igrači, treneri i sportski radnici uveliko su na zimskom odmoru, ali je upravo period kada takmičenja nema, iskorišćen od strane prestoničkog fudbalskog saveza, kako bi se važne sportske, ali i administrativne stvari obavile.

U tom cilju, Fudbalski savez Beograda je uputio javni apel putem svog zvaničnog portala. Apel FSB-a prenosimo u celosti:

– Treneri koji su stekli UEFA „C“ licencu 2020. godine treba da znaju da se ona obnavlja na svake tri godine kao što je to slučaj i sa ostalim UEFA licencama („PRO“, „A“, „B“ itd). S obzirom na to da je Seminar za obnovu UEFA licenci zakazan za 26. decembar 2023. godine i da je prijavljivanje uveliko u toku, čudno je da se ni jedan od trenera koji imaju UEFA „C“ licencu stečenu 2020. godine nije do sada prijavio – ističu iz krovne prestoničke organizacije, a zatim i dodaju:

– Ovom prilikom pozivamo trenere kojima UEFA „C“ licenca ističe 31.12.2023. godine da istu obnove ukoliko su sa istom angažovani u takmičenjima, jer ukoliko to ne učine biće im suspendovane dozvole za rad izdate za takmičarsku sezonu 2023/2024.

Ostaje da se vidi hoće li treneri koji predvode klubove u okviru Srpske lige BeogradBeogradske zonePrvih beogradskih ligaMeđuopštinskih liga Beograda, kao i opštinskih takmičarskih rangova, da se prijave i iskoriste piliku koju im pruža gradski fudbalski savez.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd