Search
Close this search box.
429148_36763501-845242635685041-2215827916393021440-n_f
VREME ČITANJA: 2 min

OZBILJNO POJAČANJE U STARIM BANOVCIMA: Prelazni rok otvoren je dolaskom srpskoligaškog igrača!

Jevtić je spreman da se dokaže!

Dugogodišnji učesnik Srpske lige Vojvodina od leta 2021. godine takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, i u aktuelnom prvenstvu započeo je svoju trežu vezanu sezonu u tom rangu.

U Starim Banovcima se ove sezone igrao fudbal dovoljan za šestu poziciju na tabeli, fudbaleri Dunava zabeležili su pet trijumfa, šest remija i četiri poraza, sve to prebačeno u bodove kaže da je osvojen 21 bod. Jesenji prvak ima 16 bodova više, dok mesto koje vodi u baraž udaljeno je jedan bod manje.

Jako “tvrde” utakmice igraju fudbaleri Dunava, primili su samo 13 golova, ali su i postigli pet više. Zabeležena su tri remija bez golova, dok su i tri puta pretrpeli “samo” minimalan poraz, što govori o čvrstini ekipe, a ista će dobiti na dodatnoj jačini prvim transferom.

Uprava kluba dogovorila je dolazak Jovana Jevtića (21), reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju štopera, ali može da odgovori i zadacima na mestu zadnjeg veznog. Jevtić je proteklih šest meseci bio član OFK Žarkova, sa kojim je nastupao u okviru Beogradske zone. Nakon jesenjeg dela, sa svojim sada već bivšim timom stigao je do plasmana na deobu 11. pozicije u ligi.

Prvi novajlija u redovima Dunava ponikao je u redovima Kosmosa iz Užica, odakle je i rodom, kasnije je bio član Sloge iz Bajine Bašte, Jedinstva Putevi, Sremčice i PKB-a. Proteklog leta iz Padinske Skele stigao u Žarkovo, ali se zadržao samo šest meseci i sada je spreman za novi izazov u karijeri.

Ambicije uprave bivšeg redovnog srpskoligaša sigurno nisu sredina tabele u nižem rangu takmičenja, tokom predstojećeg zimskog prelaznog roka se može očekivati još igrača, koji će pojačati tim kako bi se na proleće zabeležili bolji rezultati.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”