Search
Close this search box.
BAK-BELA-CRKVA
VREME ČITANJA: 2 min

FUDBALERI BAK-A NEUBEDLJIVI U VOJVOĐANSKOJ LIGI „ISTOK“, PETAR ŽIVKOVIĆ UMESTO DEJANA BABIĆA

PREDSEDNIK ŠUPIĆ SANJA LEPŠE PROLEĆE

Na poslednjem sastanku sa fudbalerima, rukovodstvo BAK-a sa predsednikom Gojkom Šupićem neuspešnim je ocenilo prvi deo prvenstva. Tim iz Bele Crkve u Vojvođanskoj ligi Istok završio je na poslednjem mestu sa samo devet bodova.

Na kraju poslednjeg meča, Dejan Babić, šef struke, sporazumno je napustio klupu, a rukovodstvo je brzo reagovalo i poverenje dalo Petru Živkoviću, novom-starom treneru.

– Sa trenerom Babićem rastali smo se na najbolji način, imao je punu podršku da nastavi rad, ali zbog zdravstvenih problema morao je da se povuče sa klupe. Očekivali smo bolje rezultate i plasman i, generalno, nismo zadovoljni kako smo prvi deo sezone završili, ali idemo dalje i očekujem da ćemo na proleće popraviti utisak dobrim igrama i rezultatima. Uprava će učiniti sve da stručni štab i fudbaleri imaju odlične uslove, Bela Crkva zaslužuje stabilnog vojvođanskog ligaša – kaže Šupić.

BAK su napustili Nenad Paunović, Dušan Bobić i Ivan Jovanović.

– Živković dobro poznaje situaciju i dogovorićemo se oko novajlija. Trojici smo dali dozvolu da promene sredinu i razmišljamo o pojačanjima, na prvom mestu da vratimo naše igrače iz drugih klubova.

Petar Živković prošle sezone ostvario je plasman u Vojvođansku ligu:

– Očekuje nas teško proleće i sigurno da ovaj tim može više i cilj nam je opstanak. Biće teško proleće, ali da ne verujem u uspeh ne bih se ni prihvatio posla. Pripreme su predviđene za polovinu januara.

Na spisku su bili: Iak Sedljak, Nemanja Koci, Miloš Andrejić, Tihomir Kračunjel, Marko Kračunjel, Saša Simić, Nenad Paunović, Miodrag Paunović, Luka Starović, Miloš Milković, Ivan Jovanovioć, Igor Andrejić, Aleksandr Bokšan, Jovica Motorov, Dušan Bobić, Dušan Anđelić, Miroslav Stjepanović, Filip Sekulović, Leonardo Bemrovski, Jovan Čolak.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”