Search
Close this search box.
565784_dejanzivkovic2_f
VREME ČITANJA: 1 min

NOVA BOMBA JE ODJEKNULA: Nekadašnja nada novosadske Vojvodine, napustila redove lidera – ovo je njegova sledeća destinacija!

Borbu za titulu nastavljaju bez važne poluge u timu.

Fudbaleri Slobode iz Donjeg Tovarnika jesenji deo sezone u okviru južne grupe vojvođasnkog fudbala okončali su na drugoj poziciji sa bodom manje u odnosu na Hajduk iz Divoša i potpuno je jasno da će se do poslednjg sudijskog zvižduka voditi velika borba za šampiosnki pehar.

Kako bi odlučujuću polusezonu dočekali što spremnije, rukovodstvo kluba iz Donjeg Tovarnika ozbiljno je prionulo na posao jačanja igračkog kadra i dres Slobode već je zadužio iskusni tridesetjdnogodišnji Nikola Kokir koji je stigao iz redova Donjg Srema 2015 iz Pećinaca.

Klub je obelodanio da je nagažovano i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku.


Reč je o dvadesettrogodišnjem levom krilu Dejanu Živkoviću koji u redove Slobode stiže iz lidera Srpske lige Vojvodina, ekipe GFK Slovena iz Rume, tako da će crveno-beli borbu za titulu u plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala morati da nastave bez navedenog fudbalera.

Živković je ponikao u novosadskoj Vojvodini, a interesantno je napomenuti da je u redove GFK Slovena stigao iz gradskog rivala 1. maja.

Priliku sa debi u dresu novog kluba Živković će imati u prolećnoj premijeri kada će Sloboda u Donjem Tovarniku dočekati Mladost iz Bačkog Jarka. Susret je planiran za drugi dan meseca marta 2024. godine.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”