Search
Close this search box.
566653_40036455-1665346616910046-1634980271608561664-n_f
VREME ČITANJA: 1 min

NAKON OFANZIVNE, JAČA SE I DEFANZIVNA LINIJA: Jedna od boljih odbrana u ligi je sada jača za proverenog fudbalera iz višeg ranga!

Odličan potez uprave.

Tim iz Donjeg Tovarnika već pet godina u nizu takmiči se u okviru Vojvođanske lige Jug, trenutno beleži najbolje rezultate u poslednje vreme, i izgleda da je klub prerastao rang u kojem se nalazi.

Zimsku pauzu Sloboda provodi na drugoj poziciji sa jednim bodom zaostatka za liderom, uprava ima visoke ciljeve za prolećni deo prvenstva, i s tim u vezi se vuku potezi po pitanju jačanja igračkog kadra. Prvi novajlija u Donjem Tovarniku bio je Nikola Kokir, koji je došao iz Donjeg Srema, njemu se priključio Dejan Živković koji je stigao iz redova aktuelnog lidera Srpske lige Vojvodina, Slovena iz Rume.

Treći novajlija predstavljen je u toku jučerašnjeg dana, reč je o Dragoslavu Sremčeviću (28). Njegovim dolaskom odbrana Slobode će dodatno dobiti na čvrstini, prethodnih godinu dana Sremčević je bio član OFK Bačke sa kojom se takmičio u okviru Srpske lige Vojvodina.

Iskusni defanzivac je karijeru počeo u Radničkom iz Obrenovca, kasnije je branio boje Železnika iz Beograda, Feniksa 1955 (Stara Pazova), Sloge 33 (Petrovac na Mlavi), 1. Maja iz Rume i Dunava (Stari Banovci).

Nakon dva ofanzivna fudbalera, uprava Slobode je angažovala i igrači koji će uneti svežinu u defanzivnu liniju tima. Odbrana tima iz Donjeg Tovarnika je po broju primljenih pogodaka treća najbolja u ligi, dolaskom Sremčevića, koji ima iskustva igranja i u višim rangovima, sigurno je da će golmanu biti dosta lakše.

IZVOR : Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”