Search
Close this search box.
551939_sloven9_f
VREME ČITANJA: 2 min

I PORED ODLIČNIH OSTVARENJA, VREMENA ZA ODMOR NEMA: Uprava se zahvalila trojici fudbalera!

Oni su slobodni u izboru nove sredine.

U poslednje dve godine sportski kolektiv Slovena iz Rume beleži zaista izvanredne rezultate, što se posebno može reći za aktuelnu takmičarsku godinu u kojoj su na putu ka istorijskom plasmanu.

Tim iz Rume zimsku pauzu u okviru Srpske lige Vojvodina provodi na liderskoj poziciji, sa četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, takođe prošlogodišnjeg člana nižeg ranga, Železničara iz Inđije. Pored odličnog učinka u okviru prvenstva, Sloven je stigao i do plasmana u polufinale Kupa Područnog fudbalskog saveza Srema

Upravi Slovena sada predstoji zimski prelazni rok, u kojem će ekipa sigurno biti ojačana kako bi se zadržala visoka forma, i odlični rezultati, koji na kraju prvenstva mogu dovesti do novog plasmana u viši rang takmičenja. S tim u vezi, iz Rume su već stigle informacije, ovoga puta po pitanju odlaska iz Borkovačke doline. 

Klub je obavestio navijače da su tri fudbalera slobodna u izboru nove sredine, i tom prilikom su poručili:

– Dejan Živković, Ognjen Stevanović i Dejan Aleksić nisu više članovi Slovena. Ovim putem želimo da im se zahvalimo na svemu što su u prethodnom periodu uradili za naš klub. Na profesionalnom odnosu, zalaganju, emociji i učinku koji su ostvarili. Ostavili su dubok trag u Dolini i doprineli sjajnim rezultatima kako ove, tako i prethodnih sezona. Putevi nam se, za sada, razilaze, ali vi ćete zauvek ostati u srcima svih navijača Slovena! Momci, hvala vam na svemu i srećno u daljoj karijeri!!!

Živković (23) nakon godinu i po dana napušta tim iz Rume, to je ujedno bilo i mesto na kojem je započeo da se bavi fudbalom, Stevanović (20) je takođe dete kluba, i on će nakon jedne kalendarske godine potražiti novi klub. Aleksić (22) nije ponikao u Slovenu, ovog leta je stigao u ekipu, ali nije uspeo da ubedi čelne ljude da se sa njim nastavi saradnja i na proleće.

Započet je prelazni rok u Rumi sa tri odlaska, sigurno je da će biti i novajlija u toku transfer pijace, ali se prvo na programu analiza raspoloživog igračkog kadra, i razgovor sa igračima, kao i predstavljanje daljih planova.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

I PORED ODLIČNIH OSTVARENJA, VREMENA ZA ODMOR NEMA: Uprava se zahvalila trojici fudbalera!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina