Close this search box.
555719_fsb_f
VREME ČITANJA: 1 min

VAŽNO SAOPŠTENJE FUDBALSKOG SAVEZA: Klubovi iz prestonice ovo moraju znati – prolećna ostvarenja će zavisiti od predstojećeg perioda!

Čelnici Fudbalskog saveza Beograda doneli su važnu odluku.

Beogradski fudbalski klubovi uglavnom se već nalaze na zimskom odmoru, ali će predstojeći period za čelnike sportskih kolektiva i te kako biti radan i turbulentan.

Neretko se događa da uzbuđenja u prelaznom roku nadvise i ono što igrači pruže na zelenom tepihu, a svakako se očekuje da oči svih ljubitelja fudbala početkom Nove 2024. godine budu usmerena ka “zimskoj pijaci”.

Tim povodom Fudbalski savez Beograda je izdao važno saopštenje:

– Fudbalski savez Beograda obaveštava sve klubove sa svoje teritorije da će u petak 19. januara 2024. godine početi Zimski prelazni rok za igrače. Ovaj prelazni rok trajaće do 16. februara 2024. godine. U tom periodu fudbaleri i fudbalerke koji žele da promene klub mogu to uraditi ukoliko poseduju za to neophodnu dokumentaciju.

Iz navedenog se vidi da je pred klupskim čelnicima mesec dana pregornog rada u formiranju što boljih ekipa koje će im omogućiti ostvarenje zacrtanih klupskih ciljeva tokom predstojećeg proleća.

Takmičenja u ligama pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda u 2024. godini startuju u mesecu martu.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd