Search
Close this search box.
MLADOST-OMOLJICA
VREME ČITANJA: 2 min

SRPSKA LIGA ZA STOTI ROĐENDAN

MLADOST (OMOLJICA) ZAVRŠILA JESENJU SEZONU NA DRUGOJ POZICIJI

Fudbaleri Mladosti nalaze se na zasluženom odmoru, ali predsednik Nenad Đurić i trener Petar Divić, nemaju odmora i vredno rade na pojačanjima. Prvi deo takmičenja u Vojvođanskoj ligi „Istok“, završili su na drugom mestu, sa pet bodova manje od lidera Vojvodine 1928 iz Perleza. Omoljičani su zabeležili devet pobeda, po tri remija i poraza, uz gol razliku 32:15.

– Želeli samo da se uključimo u plasman u viši rang i sada smo to potvrdili rezultatima. Posle trećeg kola i dolaska Petra Divića napravili smo sjajnu seriju i Mladost je pokazala da ima kvalitet, verujem da ćemo nastaviti u istom stilu – rekao je Đurić.

Sa trenerom Divićem i igračima brzo je postignut dogovor oko nastavka saradnje.

– Pokušaćemo da stvorimo jači tim za plasman u viši rang. Slavimo 100 godina postojanja kluba i bio bi to najlepši poklon da od sledeće sezone budemo u Srpskoj ligi – rekao je Đurić.

Trener Petar Divić nanizao je deset pobeda, po jedan remi i poraz:

– Nema euforije, ali lepo je biti u vrhu, liga je ujednačena i kvalitetna. Napravili smo seriju dobrih rezultata i tri kola pre kraja bili smo lideri. Najvažnije je da su momci u svaki meč ulazili maksimalno spremni i zadovoljan sam kako su odigrali i ispunili sve što smo radili na treninzima. Sa predsednikom Đurićem dogovorio sam nastavak saradnje i oko pojačanja da bismo napravili tim za juriš na prvo mesto. Pauza će da traje do 18, januara.

– Svi su dobili zadatak da radno provedu odmor, želim da spremno dočekaju prozivku. Svi igračn izrazili su želju da ostanu, a biće i pojačanja – istakao je Divić.

B. St.

RADISAVLJEVIĆ 12 U METU

Radisavljević je postigao 12 golova, Vukajlović šest, Starčević tri, V. Lukić i Stošić po dva. Đeri, Kovače vić, Stanković i Vojinović postigli su po jedan gol.

STEFAN TODOROVIĆ 1.350 MINUTA

Dres Omoljičana nosili su: golmani Stefan Todorović 1.350 i Predrag Alavanja (nije branio), Nikola Radisavljević 1.313, Igor Starčević 1.298, Luka Lukić 1.093, Stojan Vojinović 1.002, Jovan Vukajlović 994, Goran Maksimović 959, Nikolaj Stanković 903, Nemanja Celin 880, Jovan Točilovac 733, Vojislav Mićić 714, Uroš Stefanović 711, Slobodan Stošić 670, Milo Rakonjac 583, Aleksandar Stanojević 535, Veljko Potkonjak 438, Filip Kovačević 149, Vladimir Lukić 123, Marko Đeri 380, Nemanja Marković 74, Petar Živković 65, Filip Ćukanović 24, Miljan Tadić deset minuta.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”