Search
Close this search box.
561647_fudbal-transfer-2_f
VREME ČITANJA: 1 min

DOGOVOR JE BRZO POSTIGNUT: Cilj kluba je i dalje isti – napad na Srpsku ligu!

Trener koji je već dva puta stizao do plasmana u srpskoligaški karavan.

Ekipa je odigrala odličan prvi deo sezone, zabeležen je samo jedan poraz, uz tri remija i 11 trijumfa, što je bilo dovoljno za drugo mesto na tabeli. U toku jučerašnjeg dana stigla je informacija da je došlo do prekida saradnje sa dosadašnjim trenerom, Milošem Đokićem, kako je on ekskuluzivno za naš portal izjavio došlo je do mimoilaženja po pitanju ambicija, i rastanak je izvršen u prijateljskom tonu.

Uprava kluba je brzo reagovala, i već danas je popunjeno upražnjeno mesto na klupi, Slobodu će od proleća voditi Miroslav Blanuša (45). Reč je o treneru koji je u proteklom periodu vodio omladince Inđije, pre toga je radio i u Prvom Maju iz Rume i Borcu iz Šajkaša. Upravo je sa seniroskim timovima, sa kojima je radio, stizao do plasmana u Srpsku ligu, što je cilj i u Donjem Tovarniku.

Miroslav Blanuša – novi “šef” Slobode

Što se tiče igračke karijere, Blanuša je bio defanzivni fudbaler, koji se najbolje snalazio na cetralnom mestu ispred golmana, Miroslav je najdublji trag ostavio nastupajući za Inđiju, gde je bio i kapiten. 

Zvanični debi na klupi novi šef stručnog štaba imaće drugog marta, kada Sloboda dočekuje Mladost iz Bačkog Jarka, ekipu koja je jedina nanela poraz timu iz Donjeg Tovarnika tokom dosadašnjeg prvenstva.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Jug”