Search
Close this search box.
562728_407447415-1010485983387726-4106719264058295433-n_f
VREME ČITANJA: 1 min

ZIMSKA PAUZA JESTE AKTIVNA, ALI TO NE VAŽI ZA UPRAVU KLUBA: U Barajevu se radi na polju infrastrukture!

Čelni ljudi kluba nastavljaju sa svojim planovima.

Izvršena je fuzija KFK Ravne Gore i Barajeva, za domaći teren izabran je stadion u Barajevu, dok je ime kluba za aktuelno prvenstvo Beogradske zoneKFK Ravna Gora Barajevo.

Po dosadašnjim rezultatima, može se reći da je potez spajanja i više nego dobar, ekipa je prvi deo prvenstva završila sa 29 osvojenih bodova, što je trenutno dovoljno za treće mesto na tabeli, odnosno za poziciju koja omogućava baraž za plasman u Srpsku ligu Beograd. Uprava kluba će se u predstojećem periodu baviti prelaznim rokom i jačanjem igračkog kadra, a već se radi i na drugim poljima.

U toku je izgradnja pomoćnog terena sa veštakom travom u Barajevu, završetak radova planiran je  za mesec februar, ako to dozvole vremenski uslovi. Primarni projekat rukovodstva kluba jeste da se ovaj teren pripremi u što kraćem roku, kako bi se postavila osnova za razvoj juniorske škole, ali isto tako će ovo dosta značiti i seniorskom timu. 

Do pre samo par kola pre kraja jesenjeg dela prvenstva tim iz Barajeva je bio među dva vodeća tima na tabeli, ali su dva poraza u kratkom vremenskom razmaku, od OFK Mihajlovca i Budućnosti iz Dudovice uticala da se na zimsku pauzu ode sa četiri boda zaostatka za liderom.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd