Search
Close this search box.
560079_ilic-brana-01_f
VREME ČITANJA: 1 min

KAO VINO, ŠTO STARIJI TO JE BOLJI: Nekadašnja vedeta Partizana predvodi crveno-bele ka šampionskoj tituli!

Bez njega aktuelna ostvarenja zasigurno ne bi bila moguća.

Fudbaleri GFK Slovena iz Rume prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončali su na liderskoj poziciji sa skorom od 11 pobeda i četiri poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa četiri boda više u odnosu na drugoplasirani Železničar iz Inđije.

Klub koji već godinama krupnim koracima grabi ka vrhu srpskog fudbala i koji je tokom četiri sezone preskočio isto toliko rangova takmičenja, tokom prolećnog dela sezone predstavljaće jednog od glavnih pretendenata na plasman u Prvu ligu Srbije.

Crveno-beli su tokom 15 prvenstvenih mečeva ukupno postigli 28 pogodaka, a čak deset golova delo su iskusnog napadača Brane Ilića fudbalera koji je u crno-belom dresu Partizana stigao do dve šampiosnke titule i jednog trofeja u nacionalnom kup takmičenju.

Tridesetosmogodišnji Brana Ilić je leta 2022. godine stigao u Rumu. Bio je član ekipe koja je izborila plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala, a u aktuelnoj sezoni proživljava drugu mladost i igra kao u svojim najboljim danima.

Nastavak pohoda ka prvoligaškoj konkurenciji zakazan je za 2. mart 2024. godine kada će GFK Sloven gostovati ekipi Bečeja 1918.

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

KAO VINO, ŠTO STARIJI TO JE BOLJI: Nekadašnja vedeta Partizana predvodi crveno-bele ka šampionskoj tituli!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina