Search
Close this search box.
JEDINSTVO-STARA-PAZOVA
VREME ČITANJA: 2 min

PAUZA ZA PRESTROJAVANJE

STAROPAZOVČANI ZAVRŠILI NEUSPEŠNU JESENJU SEZONU

Utakmicom sa Slovenom iz Rume u Kupu PFS Srema, na teškom terenu i po hladnom vremenu, Jedinstvo iz Stare Pazove završilo je jesenju sezonu. Teško je proceniti da li je bila turbulentnija od prolećne, kada se trošila dobra zaliha bodova iz prvog dela takmičenja.

Pazovčani su želeli da se u kupu revanširaju Rumljanima za poraz (0:3) u borbi za bodove. Nisu uspeli, doživeli su manje ubedljiv poraz u ravnopravnom odmeravanju snaga sa fizički snažnijim momcima iz Borkovačke doline. Nedostajala je bolja realizacija u odsustvu najboljeg sterlca Danila Milenkovića, koji je ranije otišao na odmor.

– Rumljani su zasluženo osvojili je senje počasti – kaže Dejan Grujić, šef struke Jedinstva.

Na klupu je seo u desetom kolu, došao je kada nije bilo vremena za radikalnije promene, pogotovo u igračkom kadru.

– Preostaje da se dobro odmorimo, pregrupišemo i analiziramo sezonu. Pokušaćemo da napravimo dobar posao u prelaznom roku, jer su nam pojačanja neophodna u svim linijama. Moramo da uradimo dobru selekciju, da zasučemo rukave da bismo sprečili ispadanje. Biće ipak teško, jer je polovina timova ugrožena.

Uprava kluba mora da mu pruži bezrezervnu podršku, kakvu je imao i prethodnik, ali nešto nije štimalo, pogotovo na polju samopouzanja.

– Dugujem zahvalnost igračima na disciplini, posvećenosti na treninzima i zalaganju na utakmicama, što je pomoglo da se uz pomoć uprave brže priviknem na novu sredinu. Za pohvalu je da su sve finansijske obaveze prema igračima i trenerima na vreme izmirene. Trudićemo se da već na startu proleća popravimo nezavidnu situaciju. Očekujem i da se nadležni u opštini pobrinu da se obezbede optimalni uslovi za rad, ne samo seniora već i mlađih kategorija, gde ima mnogo talenata, tako da nemamo briga kada su bonusi u pitanju.

Termin za početak zimskih priprema još nije definisan, sve zavisi od vremenskih uslova, dok je ostalo, sa popunjenim ekonomatom, sve odavno solidno pripremljeno. Teren je bio i ostaće najveća briga ako se nešto u zimskom predahu ne promeni mada se u nevolji koristi „veštak” u Kući fudbala FSS.

M. Bzovski

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

PAUZA ZA PRESTROJAVANJE

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina