Search
Close this search box.
Fudbalski-savez-Beograda-fallback
VREME ČITANJA: 1 min

ODLUKA DISCIPLINSKOG KOMESARA ZONSKE LIGE BEOGRAD PO PRIJAVI OFICIRA ZA INTEGRITET FS BEOGRADA POVODOM PREKRŠAJA NA UTAKMICI 12. KOLA FK ZUCE 2019 – FK BOLEČ

Komesar za disciplinu Zonske lige Beograd, Vuk Blečić, postupajući po prijavi Oficira za integritet FS Beograda Dragana Krstića, doneo je odluke o kažnjavanju fudbalskog kluba Boleč i igrača Zorana Cvetkovca i Miloša Mladenovića zbog učinjenih prekršaja na utakmici 12. kola FK Zuce 2019 – FK Boleč odigranoj 29.10.2023. godine u Zucama.

Fudbalski klub Boleč je kažnjen oduzimanjem 12 bodova zbog učinjenog prekršaja iz Disciplinskog pravilnika FS Srbije. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Igrači fudbalskog kluba Boleč, Zoran Cvitkovac i Miloš Mladenović, kažnjeni su zabranom nastupanja na prvenstvenim i kup utakmicama u trajanju od 6 meseci po odredbama Discipinskog pravilnika FS Srbije. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba Komisiji za žalbe FS Beograda u roku od 48 sati od dana prijema Odluke na zvaničnoj adresi elektronske pošte.

Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone