Search
Close this search box.
Fudbalski-savez-Beograda-fallback
VREME ČITANJA: 1 min

DISCIPLINSKI SUDIJA SRPSKE LIGE BEOGRAD DONEO ODLUKE U VEZI PREKIDA UTAKMICE 14. KOLA FK ZEMUN – FK RAD

Disciplinski sudija Srpske lige Beograd, Aleksandar Prekodravac, postupajući po prijavi Komesara za takmičenje Srpske lige Beogred Velibora Novovića, doneo je na današnjoj sednici Odluke u vezi prekida utakmice 14. kola FK Zemun – FK Rad.

Fudbalski klub Zemun se kažnjava se novčanom kaznom u iznosu od 250.000,00 dinara i kaznom odigravanja 4 utakmice na svom igralištu bez prisustva publike i zabranom prisustva navijača na 4 utakmice kada FK Zemun gostuje. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Fudbalski klub Rad se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 150.000,00 dinara i zabranom prisustva navijača FK Rad na 3 utakmice na kojima FK Rad gostuje. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Kažnjava se Luka Martinović, golman FK Rad, zabranom igranja na 3 utakmice. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Kažnjava se Petar Grabovičkić, fudbalski radnik FK Rad, zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od 6 meseci. Odluku u celosti, kao i obrazloženje iste možete videti ovde.

Protiv ove Odluke može se izjaviti žalba Komisiji za žalbe FS Beograda u roku od 48 sati od dana prijema Odluke na zvaničnoj adresi elektronske pošte.
Izvor: fsb.org.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 1 min

DISCIPLINSKI SUDIJA SRPSKE LIGE BEOGRAD DONEO ODLUKE U VEZI PREKIDA UTAKMICE 14. KOLA FK ZEMUN – FK RAD

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd