Search
Close this search box.
557359_gfksloven1_f
VREME ČITANJA: 1 min

BORBA ZA DUPLU KRUNU: Na krilima nekadašnje vedete Partizana, crveno-beli napadaju i kup trofej!

Prvenstvene borbe su okončane, ali lider šampionata još uvek nije otišao na zasluženi odmor.

Iza fudbalera GFK Slovena iz Rume je polusezona iz snova. Ekipa koju na terenu predvodi sjajni Brana Ilić, nekadašnja vedeta beogradskog Partizana, prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Vojvodina okončala je na liderskoj poziciji i u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa najbolje startne pozicije.

Crveno-beli su tokom jeseni u 15 odigranih prvenstvenih mečeva zabeležili skor od 11 pobeda i četiri poraza, a sjajnim finišom u kojem su savladali gradskog rivala 1. maj (2:0), Železničar iz Inđije (2:1) i Omladinac iz Novih Banovaca (3:1) došli su u situaciju da u nastavak takmičenja ulaze sa četiri boda prednosti u odnosu na najvećeg konkurenta iz Inđije.

Istevremeno ekipa iz Rume želi da prvi deo šampionata okonča na najbolji mogući način, a kako bi u tome i uspela, neophodno je da u poslednjoj takmičarskoj utakmici slavi u Staroj Pazovi gde će gostovati ekipi Jedinstva u četvrtfinalnom susretu Kupa PFS Srema.


Treba napomenuti da su dve ekipe istovremeno i rivali u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala. U aktuelnoj sezoni već su odigrali jedan zvanični susret i to na stadionu u Staroj Pazovi.

U okviru drugg kola, 19. avgusta GFK Sloven je ostvario ubedljiv trijumf rezultatom 3:0, a u listu strelaca su se upisali Milivoje Mariinković, Brana Ilić i Vladimir Jandrić.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

BORBA ZA DUPLU KRUNU: Na krilima nekadašnje vedete Partizana, crveno-beli napadaju i kup trofej!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina