Search
Close this search box.
338659694_143878658406975_1360029099641236089_n-1
VREME ČITANJA: 2 min

ELEMIRCI JESEN UKRASILI POBEDOM U BEČEJU

KOD KUĆE IZGUBLJEN TRON

Naftagas je osvojio bodove protiv Bečejaca i izabranici trenera Predraga Kandića, znali su da se nametnu od početka. Milan Bačvanski načeo je mrežu domaćina u 15. minutu, a golgeter Miloš Savanović overio je pobedu.

– Odigrali smo kako treba, ispunili smo dogovor i ovo je pobeda tima – zadovoljan je trener Kandić. – Poveli smo na vreme i kad se utakmica dobro otvori, onda je sve lakše. Odmah smo postali agresivniji i posvetili se maksimalno da dođemo do svake lopte.

U dobroj formi Naftaši su završili sezonu, ali plasman na petu poziciju sa 25 bodova, nose i mnogo sete.

Kad se vrati film, tron smo izgubili na našem terenu. Bodove su odneli Jedinstvo i OFK Bačka, kao i lider Sloven. Nismo bili nadigrani, a u fudbalu se šanse ne pišu, samo bodovi. Sa četiri pobede na gostovanjima, nadoknadili smo propuste u Elemiru, ali evidentno je da smo mogli više i da ne zaostajemo za vodećima.

Elemirci su na odmoru i Kandić ističe da će, posle analiza, napraviti dobar plan za nastavak trke.

– Upisali smo osam pobeda i remi, u vrhu smo po broju postignutih golova, ali moramo da radimo na poboljšanju realizacije. Iako nas je malo za jaču rotaciju, raduje što nismo imali problema sa bonus igračima, najmlađi su dobro odradili posao.

Milan Bačvanski je motorino Elemiraca. Pre godinu dana došao je iz Radničkog kao desni bek, u Naftagasu je odličan u veznom redu i diktira ritam igre. Jedan je od najbržih u karavanu, probojan sa svih pozicija i zadužen za prekide.

– Prihvatio sam odbijenu loptu posle šuta Miloša Savanovića i sa ivice kaznenog prostora pogodio ugao. Zaslužili smo pobedu, stvorili više šansi i moglo je da bude ubedljivije od 2:0. Kad smo poveli, bili smo još čvršći i znalački priveli meč kraju. Savanović je overio trijumf za dobar finiš jesenje sezone.

Bačvanski je istakao da su propustili priliku za bolji plasman od petog mesta:

– Mnogo su na koštala tri poraza na našem terenu, bez obzira što smo, pobedu više upisali na gostovanjima. Ne vredi da o tome razmišljamo, već da u nastavku ispravimo gde smo grešili. Ovde mi se sviđa, ekipa i atmosfera su sjajni, pa sam uveren da ćemo prvenstvo završiti iznad pete pozicije.

B. Cv.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

ELEMIRCI JESEN UKRASILI POBEDOM U BEČEJU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina