Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

NEMA IM RAVNIH: 15 od 15 – “gumari” se već sada mogu pripremati za viši rang takmičenja!

Kako su ušli u novi šampionat, tako su i okončali prvi deo ovosezonskog takmičenja.

Fudbaleri kruševačkog Trayala novu sezonu u okviru istočne grupe srpskoligaškog karavana započeli su na svo stadionu duerlom protiv Meševa. Ekipa novog trenera Ivice Momčilovića navedeni meč rešila je u svoju korist rezultatom 1:0, a tačno sto dana kasnije “gumari” su identičnim rezultatom okončali jesenji deo sezone.

U okviru 15. kola Srpske lige Istok, Trayal je gostovao u Popovcu ekipi Budućnosti, gde je slavio pogotkom Alekse Kostića-Milutinovića čime je stavljena tačka na savršene jesenje rezultate, s obzirom da je klub ostvario stoprocentni učinak, 15 pobeda u isto toliko odigranih mečeva i fantastičan gol koeficijent od 38 datih i svega šest primljenih pogodaka.

Ekipa nije primila gol na deset prvenstvenih mečeva, a jedini koji su uspeli dva puta da zatresu mrežu “gumara” jesu fudbaleri Đerdapa iz Kladova kojima je navedeno pošlo za rukom na domaćem terenu u okviru 13. takmičarske runde, ali je i navedeni susret pripao kruševačkoj ekipi koja je slavila rezultatom 4:2.

Fudbaleri Trayala odlaze na zasluženi odmor, ali pred klupskim rukovodstvom je ozbiljan rad. S obzirom da je povratak u Prvu ligu Srbije obezbeđen, pripreme za novi nastup u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala već sada počinju.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok