Search
Close this search box.
551943_sloven3_f
VREME ČITANJA: 1 min

Derbi je došao i prošao, ali je fudbal u gradu i dalje tema broj jedan!

Utisci se i dalje sležu.

Ovosezonsko takmičenja u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala smatra se jednim od zanimljivijih kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu.

Samo jedno kolo pre odlaska na zimsku pauzi, velika je gužva na vrhu tabele. Bodovna razlika između trenutno vodeće ekipe GFK Slovena iz Rume i petoplasiranog Omladinca iz Novih Banovaca iznosi svega šest bodova i potpuno je jasno da će se tokom proleća voditi velika borba za svaki bod.

Aktuelni lider iz Rume je nakon velikog trijumfa u gradskom derbiju protiv 1. maja (2:0), prethodnog vikenda u derbiju kompletnog šampionata dočekao Železničar iz Inđije i nakon velike borbe, prevashodno zahvaljujući nekadašnjoj vedeti beogradskog Partizana Brani Iliću, stigao do pobede rezultatom 2:1, čime je pored tri važna boda, preuzeo i lidersku poziciju na tabeli trećeg stepena srpskog klupskog fudbala.

I dok se u Rumi utisci sa derbi meča i dalje sležu, a glavna tema u gradu jeste fudbal, donosimo vam i fotografije sa možda istorijskog susreta koji će ekipu GFK Slovena vinuti ka višem rangu takmičenja, Prvoj ligi Srbije.

Do kraja jesenjeg dela sezone odigraće se još jedna takmičarska runda. Ekipa iz Rume u nedelju 19. novembra sa početkom od 11 časova gostuje Omladincu u Novim Banovcima i u slučaju trećeg uzastopnog trijumfa u derbi mečevima, o Rumljanima se već može pričati kao glavnim kandidatima za šampionski pehar.

Izvor: republika.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Derbi je došao i prošao, ali je fudbal u gradu i dalje tema broj jedan!

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina