Search
Close this search box.
451991_sloga33_f
VREME ČITANJA: 2 min

MOŽE LI SLOGA DO IZNENAĐENJA PROTIV BUDUĆNOSTI: Timovi u različitim formama ulaze u ovaj duel!

Prednost domaćeg terena je na strani tima iz Petrovca.

U okviru 13. kola Srpske lige Zapad ekipa Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi ugostiće sastav Budućnosti Krušik 2014 iz Valjeva, utakmica je zakazana za subotu, 11. novembar od 13 časova.

Prošlogodišnji prvak Podunavsko-šumadijske zone, tim iz Petrovca se u višem rangu za sada nije najbolje snašao, trenutno se Sloga sa samo pet osvojenih bodova nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli. Ekipa je dobro počela prvenstvo, savladan je Real na gostovanju, u drugom kolu je upisan remi sa prošlogodišnjim prvoligašem, Loznicom, ali je od tada tim u krizi.

Na poslednjih deset mečeva Sloga je osvojila samo jedan bod, samopouzdanje kod igrača je u velikoj meri poljuljano, i to je u neku ruku i verovatno glavni razlog dosta slabijih, trenutnih rezultata. Partije u zonskom rangu su bile iznad proseka, ali se ta forma nije prenela i u srpskoligaško društvo, i to se oslikava i na bodovni saldo.

Subotnji gost u Petrovcu biće prošlogodišnji osvajač osme pozicije na srpskoligaškom Zapadu, tim koji se trenutno nalazi u gornjem delu tabele sa 20 osvojenih bodova. Sastav Budućnosti je učinkom od pet trijumfa, isto tolika remija, uz dva poraza stigao do plasmana na šesto mesto u ligi.

U uvodnih par kola forma tima iz Valjeva je bila promenjiva, ali je kako je vreme odmicalo, ista bila sve bolja, trenutno se fudbaleri Budućnosti nalaze u seriji od sedam vezanih mečeva bez poraza. U toj seriji su zabeležena četiri remija i tri trijumfa, ali je samopouzdanje u igračkom kadru na visokom nivou. 

Sastav Budućnosti je prvi tim u ligi koji je uspeo da “otkine” bod Borcu iz Čačka na domaćem terenu, i to je jedan od remija koji je upisan u poslednjih par takmičarskih vikenda. Sada u odličnoj formi tim iz Valjeva stiže u Petrovac, u nadi da će trijumfom nastaviti pohod ka gornjem delu tabele.

Sloga 33 (Petrovac na Mlavi) – Budućnost Krušik 2014 (Valjevo)

Subota, 11. novembar od 13 časova

Stadion Sloge u Petrovcu

Izvor: Republika.rs

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad