Search
Close this search box.
NAFTAGAS-ELEMIR
VREME ČITANJA: 1 min

BJELICA: MOŽEMO SA SVIMA U TRKU

Naftagas je kiksirao na gostovanju lideru u Inđiji, a za poraz (1:4), Elemirci tvrde da je previsok i da ne očitava dešavanja na terenu. Meč protiv Železničara je arhiviran i izabranici trenera Predraga Kandića, okrenuli su se gostovanju Omladinca.

– Novobanovčani su u silnom uzletu, iz devet poslednjih mečeva upisali su osam pobeda, što jasno govori o njihovom kvalitetu i ambicijama koje su vezane za vrh. Sad su treći, pet bodova ispred nas i cilj je da se maksimalno suprotstavimo, napadnemo i ostvarimo dobar rezultat. Imamo podršku navijača, marljivo radimo i iz sjajne atmosfere koju negujemo, možemo do cilja – poručio je Milenko Milaković, pomoćni trener.

Domaćin ne može da računa na iskusnog vezistu Aleksandra Čigoju, a zbog povrede, nije bio ni u sastavu na gostovanju u Inđiji.

– Cenimo svakog rivala, a sa svima možemo da se nadigravamo, bez obzira gde se nalaze na tabeli – poručio je odlični Nikola Bjelica, adut odbrane Naftaša. – Omladinac je, možda, za neke iznenađenje, za nas nije, imaju kvalitetnu ekipu i posle slabijeg starta, ušao je u formu i juri tron. Ne prete samo preko Dobrijevića, dolaze iz drugog plana i treba da budemo obazrivi. Napadom se dolazi do pobede, ali treba da budemo strpljivi i sa koncentracijom na najvišem nivou da bismo ostvarili cilj.

B. C.

Izvor: http://www.zurnal.rs

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

BJELICA: MOŽEMO SA SVIMA U TRKU

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina